PIC ali ARM? - Nasvete, potrebne

J

junglejenny

Guest
Hi, Jaz sem načrtovanju novih izdelkov in iščem na dveh različnih mikroprocesorjih. ARM7 TDMI (Samsung S3F441FX) ali PIC 16F877. Ti so namreč primerljivi v ceni, ampak, če bi ARM bo v njem najbolj osnovni obliki, bi PIC se teče ravno ven. Velika skrb, da me je pa poraba energije. Moja izdelek baterije in želim, da se izteče čim dlje. Kaj pannel priporočate? JJ

S3F441FX Zdi se 256K Flash, 8K RAM, 6x16-bitni časovnik in samo 19 I / O. F877 Have 8K flash 368 bajt RAM in 33 / I + ADC in dobil moč navzdol mode (subclock skozi TMR1 in spanja inst.) Za zmanjšanje trenutne porabe. Ni pomembno na vaše vprašanje, ampak ARM, ki imajo primerljive cene z PIC me je presenetil. Imajo popolnoma različne lastnosti. Sem seznanjen z PIC cen, obsega pa nimajo pojma o ARM derivatov. Čeprav je to odvisno od prostornine, kaj je cena S3F441FX? Regards [quote = junglejenny] Živjo, Jaz sem načrtovanju novih izdelkov in iščem na dveh različnih mikroprocesorjih. ARM7 TDMI (Samsung S3F441FX) ali PIC 16F877. Ti so namreč primerljivi v ceni, ampak, če bi ARM bo v njem najbolj osnovni obliki, bi PIC se teče ravno ven. Velika skrb, da me je pa poraba energije. Moja izdelek baterije in želim, da se izteče čim dlje. Kaj pannel priporočate? JJ [/quote]

Hi Lahko, da nam poveste, koliko stroškov S3F441FX ARM in v katerih prostornina. Zelo zanimivo, da, če so na enaki ravni cene kot družina PIC16. Best Regards, LTG

Hi vsem ... ARM | | PIC No, je vse odvisno .. z dne ... kaj? želite prodati vaš izdelek? dobro - če je vaša uporaba. je na baterije bom kupil, če baterija za vedno

Če imate možnost izbire med PIC in ARM izberite ARM. To UC je močnejša od PIC in bo bolj prilagodljiva. Ima pwer načini upravljanja in veliko proizvajalcev uporabljate to jedro. Katos PS Popolnoma se strinjam z Dainis, če imate kritično vlogo porabo energije, preverite MSP430 Texas družine

Hvala vsem za pomoč. Sem se odločil za ARM. Eden od glavnih razlogov je, da se razvija ARM traja veliko manj časa. Tudi projekti vedno so nagnjeni k rasti. Z ARM, jaz bi se prihodnje preverjanje design. Obstaja drugi del pa moj problem. Prosimo, da vidim, če vam lahko pomagajo na: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?p=195157 # 195157 Veliko glede na vse vas. JJ

Hi all, malo off topic morda, ampak zelo pomembno, da se me: lahko prosim povej mi kje lahko dobim S3F441FX/S3F443FX čipov v majhnih količinah (1-5pcs)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back