PhD

J

jagannathrao

Guest
Živjo,
lahko vsak od spodbuditi mi PhD Studentstvo sredstvi.i seen večina univerz ponuja to.

Zanima me pri tem PhD.quote me nekaj dobrih univerzah v Veliki Britaniji, ZDA germanyand

na področju VLSI.

pm me imam nekaj frnds v Veliki Britaniji, ki r delaš doktorat v VLSI

Če si želite narediti VLSI v Kanadi,
University of Toronto (prof Ken Martin) in University of Alberta (Prof K. Iniewski) so odlična izbira ...

S spoštovanjem,
Sai.

Preizkusite University Of Southampton in University of Newcastle v Združenem kraljestvu, te so dobre univerze.

PhD Studentstvo ponavadi pomeni, da imate šolnine bo prost / subvencioniran vam bo delo na projektih / RnD za univerzitetno ...izplačila se spreminjajo med univerzami ...zagotavljajo nekatere pravice, ki živijo ...nekateri requries vam to mentorstvo ali predavanja za dodiplomske študente ...vi potreba v ček s prospetive univerzo, ki jih želite uporabiti, in tudi vem, kaj projekt / RnD so na voljo in ki so nadzorniki / profesorjev za projekt / RnD ...osnovi, kot je postala RA in tvoje delo je tvoja teza ...v ZDA, Stanford in Berkeley uni so močni v VLSI ..v Veliki Britaniji, Uni v Southamptonu je eden od vrhov, Belfast Queen Uni na Irskem ima prav tako primerljivi dobro ...za Združeno kraljestvo, lahko iščete univerzi ranking online z veliko podrobnosti ...zadnje, bi rekel, razen uni ugled in objektov, profesor, da boste z delom, je zelo pomembno ...srečno

Splošna zamisel je, Univerze v Kaliforniji, Teksasu, in Silicon Valley prostorih, mora biti velik v tem področju VLSI / ASICs kot profesor mora biti ob dobrih odnosih z razcveta industrije tam.Biti morajo dobro pridobivanje finančnih sredstev in raziskovalnih tem bo raznolika.
V Kanadi, Chunyan dr Wang na Concordia University, profesor na Univerzi McGill Gamal so dobro znani.Za mcgil,

http://www.macs.ece.mcgill.ca/ lahko pomaga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back