PCI - PC uporabe

Z

zape

Guest
V PCI PC temelji načrtovanje, kako lahko stimate avtobus poklic?Sem za oblikovanje PCI odbor načrtuje, da dela na Windows Plattform.Zahteve za načrtovanje zahteva čas za miliseconds in ne želim, da bo jedro uporabo v operacijskem sistemu časa.Kje lahko dobim številke o nekaterih srednje / maksimalno prometa v PCI bus v tipično konfiguracijo računalnika?

zape wrote:

V PCI PC temelji načrtovanje, kako lahko stimate avtobus poklic?
Sem za oblikovanje PCI odbor načrtuje, da dela na Windows Plattform.
Zahteve za načrtovanje zahteva čas za miliseconds in ne želim, da bo jedro uporabo v operacijskem sistemu časa.
Kje lahko dobim številke o nekaterih srednje / maksimalno prometa v PCI bus v tipično konfiguracijo računalnika?

Živjo,
Jaz sem poskušal narediti isto vrsto uporabe.
Imam CPLD vozilu komunicira z računalnikom preko PCI.

Kako ste program vaše aplikacije?

Vsaka pomoč bo zelo cenjeno.

Sul -

zape wrote:

V PCI PC temelji načrtovanje, kako lahko stimate avtobus poklic?
Sem za oblikovanje PCI odbor načrtuje, da dela na Windows Plattform.
Zahteve za načrtovanje zahteva čas za miliseconds in ne želim, da bo jedro uporabo v operacijskem sistemu časa.
Kje lahko dobim številke o nekaterih srednje / maksimalno prometa v PCI bus v tipično konfiguracijo računalnika?

Ali bi lahko razjasnila vaše vprašanje "Kako si program vaše aplikacije?"?Če misliš FPGA.v mojo uporabo bi se lahko dovolj s Xilinx ISE.

CPLD, ki si nameravate uporabljati?PCI vmesnika, se vključijo v to?

Jaz sem uporabo Cypress CY39100 CPLD.

Sem za oblikovanje na uporabo računalnika, ki bo govoril, da moja CPLD.
Z govori Mislim oskrbe input in output dobite odgovor od CPLD.

Torej, moja vprašanja so
Ti koraki so potrebni, jaz sem misli.
Popravite me, če sem narobe
1) bom mojo logiko in PCI IP jedro na CPLD krovu.
2) moram napisati gonilnika naprave za to CPLD na PCI slot.
3) Moj e / m uporabo bo uporaba gonilnika naprave in pogovoriti s CPLD

Ali obstajajo univerzalne gonilnike prosto na voljo za naprave PCI?Sul -

zape wrote:

Ali bi lahko razjasnila vaše vprašanje "Kako si program vaše aplikacije?"?
Če misliš FPGA.
v mojo uporabo bi se lahko dovolj s Xilinx ISE.CPLD, ki si nameravate uporabljati?
PCI vmesnika, se vključijo v to?

Za univerzalna pci voznik vas morda želeli, da se zazremo WinDriver.In za pci uporabo, hitro logiko je nekaj dobrih izbir.Ki so jih zgradili v OP za pci vmesnik.

Zdravo

Ali obstaja posibilites za oblikovanje PCI kartica, ki je, ko zagon sistema nimajo PCI jedro, in ko OS (Linux ali Win2k) je delovni vi upload PCI središče FPGA in prihodnjih obremenitev modula delujejo te kartice.Vidim v BIOS, funkcijo "Non-PnP ali PnP OS" Mogoče je to mogoče uporabljati za ta namen?

Ali PC matične plošče podpirajo JTAG na PCI?

Paziti

Jaz tudi potrebo po oblikovanju
in sporoči FPGA korito PCI slot
na PC.
LAHKO NEKOGA DIRECT mi kako uganjati to?
KAJ WINDOWS VOZNIK ZA UPORABO?
Od kje?
Nobenih odprtih DESIGN (strojna oprema,
programska oprema)
na voljo?
Hvala,
Bull

Tudi jaz sem razvoju PC temelji PCI dodate v kartico.
Kot mnogi imate razvite take plošče, se lahko jasna naslednji dvomi?
Ali računalnik motherboard (North Bridge) podporo DMA krmilnik eksplodira podatkov za PCI slote?
Če ena od PCI slotov podporo DMA krmilnik in hoče, da se razpoči podatkov v sistemski pomnilnik, kako priti to pomnilnika?

Hvala,
it_boy

Zdravo Sul,
I
don't know about čempresa cpld in če pci jedro je vgrajeni ali zunanji.
Seveda boste morali razviti gonilnik za sw uporabo, in kot "dll_embed" pravi WinDriver iz Jungo je zelo dobra in jo lahko prenesete ovrednotenje različico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back