R
runner100
Guest
Hvala za "nukhung" za napotitve na PCB vaja stroj articales.
Tudi jaz bi gradil ta stroj, ampak le, če sem lahko aquire / graditi večina od exspensive postavke sebe.(Ladjar itd Kanadi bi me ubil)
Če ima kdo, ali ve, kje bodo našli naslednji všeč mi javi:
-Vse novejše revidirane nemščina web site info prevedena v angleščino.
-Celotna programska oprema (ne preskusne programske opreme),
ki se imenuje TANBO DRIVE1.1-(ni na voljo za download).Stroj je neuporaben s to programsko opremo.
Jaz bi morala potem za nakup nemogoče graditi predmetov.IE je 200:1 Stepper orodja škatle in posebna orodja, pogon assy plus navpične vrtine post assemblys.Potem bi gradil vse ostalo iz aluminij (zakovice NO lepilu).Jaz bi tudi, da svoj sistem PCboard in program PIC IC in PLD
ČE nikomur je zgrajena ali se nameravajo gradi ta stroj prosim povej mi, še posebej, če prebivajo v Kanadi.
Če sem preveč lahko pomagam, bom vseeno poskusil sem lahko.
Paziti
runner100
Last edited by runner100
11. januar 2003 22:36; edited 1 v času celotnega
Tudi jaz bi gradil ta stroj, ampak le, če sem lahko aquire / graditi večina od exspensive postavke sebe.(Ladjar itd Kanadi bi me ubil)
Če ima kdo, ali ve, kje bodo našli naslednji všeč mi javi:
-Vse novejše revidirane nemščina web site info prevedena v angleščino.
-Celotna programska oprema (ne preskusne programske opreme),
ki se imenuje TANBO DRIVE1.1-(ni na voljo za download).Stroj je neuporaben s to programsko opremo.
Jaz bi morala potem za nakup nemogoče graditi predmetov.IE je 200:1 Stepper orodja škatle in posebna orodja, pogon assy plus navpične vrtine post assemblys.Potem bi gradil vse ostalo iz aluminij (zakovice NO lepilu).Jaz bi tudi, da svoj sistem PCboard in program PIC IC in PLD
ČE nikomur je zgrajena ali se nameravajo gradi ta stroj prosim povej mi, še posebej, če prebivajo v Kanadi.
Če sem preveč lahko pomagam, bom vseeno poskusil sem lahko.
Paziti
runner100
Last edited by runner100
11. januar 2003 22:36; edited 1 v času celotnega