PCB prevleka debeline

J

jayleung

Guest
Hi, Imam splošno vprašanje o proizvajalcu PCB. FAB hiša mi je povedala, da ko sem uporabo 1/2OZ bakreno folijo (0,7 mil) na zunanji plasti, potem ko prevleka dodatno baker za PTH, gre za okoli 2.2mil. Je to res? Kakšne so minimalne bakra prevleka debeline? Ali je to odvisno od PTH debeline bakra? Hvala.

Ko smo, da PCB-ji, standard, ki jih uporabljamo, je 0.5oz zunanji baker plated do 1,0 minimalne oz bakra. Zdi se, da bo v redu za večino aplikacij. Če ste potiskajo velike tokove okoli, boste morda želeli povečati končal debeline bakra. Nikoli ne vpraša, kaj so njihove najmanjše baker plating je. Mislim, da bi lahko prikrije vse sledi, preden plating thru-luknje. To bi depozit bakra na luknje, ampak pustite površini sledi prvotne debeline. Sem prepričan, dodatni strošek bi bili vključeni. Mi zdi, da je najbolje, da povej jim, kaj je končni izdelek naj bi bil všeč in jim določi najboljši način, kako priti tja. Spec najmanjšo in največjo debelino bakra zunanje plasti in jim dovoliti, da skrbi za procese, potrebne za njegovo dosego. Enako velja za impedance. Smo dali gor poskušajo spec ustreznih dielektričnih in sled širine. Pred začetkom oblikovanja, smo zahtevo stackup iz trgovine PCB FAB za impedances in plasti želimo. Potem smo samo oblikovanje na to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back