PCB izjema v kodo (Proteus)

S

stepho

Guest
Imam naslednji problem: Na začetku moje PCB projekt je videti naslednjo izjemo: "Expression pričakovati, ampak) najdete na Line: 2, Char:.? 46 Naprej izvedbi" Ko sem pritisnite gumb Ne moj projekt začeli normalno. Ko pritisnete gumb Da ta izjema videti še enkrat.

Roland zre v svojo kristalno kroglo, vidi, da je še vedno oblačno in Mutters "Kaj programske opreme, ki jo uporabljate, in kaj ste poskušali narediti" ?????

Uporabljam Protel Autium Desiner 6 verzija 6.6.7903. Ampak ta problem je videti samo en moj PCB projekt. Hvala vnaprej!

Kako dobro je, da žoga, če je oblačno potem? Čas za novo (ali več poliranje) Ali ni celoten namen Crystal žogo predvideti prihodnost? J / K.

I dont uporabo Protel tako ne moremo pomagati, žal. Toda v Cadstar v tej situaciji bi izvozite datoteko kot arhiv in ponovni uvoz je možno preveriti, da je zasnova pravilna potem šel od tam. Lahko bi napake v shemo, lahko copy / paste deli na druga shematični in jih prenesti na PCB, da vidite, katere območje za shemo je v zmoti? Včasih bi to naredili, dokler najdem Potepuški komponento.

Zakaj ne samo pogled na linijo 2, značaj 46 in ugotovili, kaj je narobe z njim? "Ne jock z mano?" Ali menite, jahanje preveč ???????

Mi rešili ta problem. Bil sem vstavite narobe omejitev v PAD poti.

Dobro za vas in verjetno se boste počutili dobro, ki so jo rešili ... Ena stvar, ki vam lahko povem je, da nekatera orodja imajo idiosyncrasies, da je nejasno razložiti preprosto problemov in to je verjetno eden od Protels ... Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back