PCB Design: Plz kažejo, mi nobene programske opreme za načrtovanje tiskanih vezij kompleksnih vezij?

F

fazeelat

Guest
Pravzaprav im delajo na Proteus Ares Professional 7.1, ampak krog je preveč kompleksna, zaradi katerega mi preveč shematično kaže nekaj napak. offcorse in hočem, da ga oblikujejo na enem krovu plasti PCB. Mi predlagamo, kako autoplace komponente v Ares?

Ni čarobna način za autoplace komponente v najboljši možni položaj, je autoplace pa je nekako naključno, tako je bolje, da jih ročno, tako da je videti na priključnih linij in poskusite poti uprave in premakniti ali zasukati komponent za pomoč usmerjanje. Tam bodo še vedno primeri, ko ena plast poti ne bo mogoče tako da morda bo nekaj skakalci pomoč ali boste morali uporabiti dvojno plast. Tudi poskus z tanjša skladbo velikosti, bo tanjša širina preusmerjen lažje, vendar pa ne uporabljajte preveč tanke skladbe za oskrbo električnih vodov. Če je vaše vprašanje, kako uporabiti autoplace potem morate pripraviti rumena pravokotna na rob plošče (izberite modro ikono kvadratni in sestaviti v rumeni plasti) in potem boste mogli uporabljati autoplace funkcijo. Alex

Sucksess načrtovanja PCB je odvisno od postavitve, in to je eden od glavnih spretnosti, ki jih razvijajo, s tem številne modele. Tisti izmed nas srečo dovolj, da začnete delaš posnet dizajn PCB kmalu naučili, kako pomembno je compnent umestitev. Autoplacement ne bomo dosegli želenih rezultatov, ne da bi toliko pravil in omejitev, ki so bolje youy dajanja ročno ...

Za eno plastnih PCB ne bi smela biti stvar razprave, ki je PCB Projektiranje programske opreme, dobro. Oblikoval sem veliko sam večplastna (vključno zapletenih) PCB z arih. Autoplacement in avtomatsko povezovanje ni vedno najboljša izbira za dobre in kompaktne zasnove. Če ročno storiti postavitev in usmerjanje, da naredi res dober dizajn ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back