PCB Design and Fabrication Service

K

kishore2k4

Guest
I am looking for designers, da lahko narediš PCB layout in dobili krovu obdelane (prvotno prototip količinah) in zbiranje (deli, ki jih mi) je.Vem, da obstajajo številne velike družbe, ki lahko to storijo, vendar imam zelo omejen proračun, da sem iskala majhne družbe / samostojni.Kaj sem zaskrbljen je varnost mojega izdelka.

V vsakem primeru, je izdelek skladiščenje povezane, glavni IC je približno 600-zatiči in je v TEBGA paket.Preostanek komponent so normalne stvari.Ne skrbi o številu slojev, 6,8 10, obseg je zelo zelo nizka in ne zelo pomembno, če strošek PCB podvoji, tako da boste imeli več svobode pri razporeditvi.Tam bo Serdes 3,125 Gbps povezav, tako visoke hitrosti modela izkušenj in integriteta signala simulacije so mora.Moja prednostna EDA orodje @ ltium Live Designer in ne, ne morem ti oskrbo z licencami.

Če imate znanje in čas za ta projekt, ki bo zaključen sredi naslednjega meseca.Vljudno PM mi ne morem govoriti veliko o izdelku, v odprtem forumu.

Tudi če se je zgodilo, da se iz Indije bo plus kot sem prijatelje, ki lahko prenese to tja.

Hvala.

Zdravo

ki jih obravnava vaš e mail sem dobili vtis, da je vaš odbor je vrsta komercialnih krov, i lahko samo design vaše postavitve, vendar lahko Fab od kjerkoli drugje, imam approximateley 4 leta expierence projektiranja spali na krovu, kot tudi obremenitev krovu tudi imam design nekaj komercialnih krovu.če ste intersted potem lahko govori nadaljnje

Hvala in zadeva
Snalažljiv Designer

Želim razjasniti nekaj.

To lahko storite samo postavitev in me lahko nekdo drug za proizvodnjo in sestavo upravnega odbora.

zdravo
i am intrested v ta projekt in sem lahko naredil celoten projekt za vas od koncepta, oblikovanje, postavitev za izdelavo, samo pošlji mi koliko vaš proračun in bom odgovoriti z mojo ponudbo.

počnemo PCB načrtovanje, proizvodnjo, sestavnih delov in montažo.bomo lahko tudi projektiranje in hitrega del prostora za vas PCB.
za več informacij o naših storitvah prosimo obiščite našo spletno stran
www.ezpcb.com

Živjo,

Zanimam se za ta projekt.Ali je ta projekt na voljo?
Imam prejšnje izkušnje 6 let, na področju PCB Designing.
Ne morem vam PCB proizvodne storitve.
Pravkar sem finfished Layout ene od BIG družbe v ZDA.Njihov izdelek je povezan s HDMI.Vsebuje vse RJ45, mikrokrmilniška, I2C
itd
Prosim, povej mi.

Hvala,
S spoštovanjem,
Deep Fadia

Zdravo,
imam več kot 11 let inženiring ozadje, specializirana v Hardware, PCB in RF-elektronike.I so izdelani več kot 12 plasti enotne matične plošče.Ne morem vam moje delo vzorcev.Če želite, jih lahko naredimo je Intel zdaj je za vas
od nič, kaj šele kaj drugega ...

cdmcsd AT yahoo dot com
Srečno
Nasser

Zdravo,

Smo majhno podjetje v Nemčiji, specializiranih za PCB Design and Manufacturing in FPGA projektiranje.Kaj vam nudimo, so:

- Shema modela s Mentor Graphics Pads DxDesigner
- Layout design s Mentor Graphics Pads PowerPCB in Pads Router
- V hiši PCB s sestavljanjem Autotronik BSV384 Pick & Place Maschine.

Prav tako smo v razvoju zelo visoko gostoto in visoke hitrosti izkaznic, mislim, da vam lahko pomagamo najboljše.Prosimo, preverite spletni strani našega podjetja (http://www.baran-tech.com), da bi naše izdelke in referenčnih projektov.

Hvala,
Ersin OEZALP
Baran Microelectronic GmbH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back