PCB Basics

P

Pro

Guest
Vedno sem se spraševal, kako se ljudje design PCB ...Recimo, da imam vezje, ki ni, da je velika ..Vsebuje le nekaj ICs in uporov in kondenzatorjev ...Kako delati jaz design PCB, nato pa bo odbor PCB doma?Mislim, kaj so potrebna orodja in stvari, kot je ta?

Imam dostop do naslednje:
1.Multisim
2.Eagle PCB
3.PCB123

Moči nekateri prosim pomoč mi ...?

Če načrtujete PCB z uporabo računalniških programov (kot si navedla) rezultat, se bo v vašem primeru (doma) se izpisu.Ali veste kaj o fotografiji doma?Boste morali, da knowlage ustvariti "umetnine" in prav, boste morali uporabiti "temnico".Ob tem narediti ga boste uporabili občutljiv na svetlobo razpršila (pozitivna ali negativna) in škropljenja te stvari na prazen PCB.Potem boste to določajo umetnine na poškropiti PCB in ne izpostavljajte UV-svetlobo.Naslednji postopek bo odstraniti neizpostavljene (izpostavljenih) barva z uporabo topila, in naslednje etch PCB v etchant, kot je na primer Cleaners ..
Če PCB je res zelo preprosto, lahko načrtujete postavitev PCB na 0.1 "papirju, reverse papir, nato pa z uporabo luknjanje udarec krajih, kjer ste igle komponent, svedre 0.8mm, in z uporabo peresa PCB (če vi dont ste lahko uporabite brizgo in pomanjkanja nohte) pripravi vse blazinice in tovornjakov. Potem boste etch krovu v etchant in vaše PCB je pripravljen .. Mayby ta ne bo videti zelo profesionalna, vendar lahko to storite na pol ura ..
S spoštovanjem,
IanP

Hvala veliko ..Drugi del je bil zelo koristen ...Ali lahko dobim podrobnejše Tutorial o tem?Mislim vsebino peresa in kako se ga uporablja ...Kaj kemikalije za uporabo natančno?Prvi je dober, vendar ne delam nobenih kemikalij ali surovinami z mano ...Torej obstajajo PCB, ki so na voljo kompleti tam zunaj?

Making PCB s peresom se zdi dobro.Ampak na prvem mestu kako delati jaz bi postavitev PCB ...Ali bom moral naučiti obseg samo zasnovo postavitve za majhen krog, sestavljen iz 100 delov atmost?Večina jih upori in kondenzatorji ...Prosim pomoč ...

Lahko bogati zelo dober kompromis z oblikovanjem PCB z računalniško programsko opremo in dejstvom, da na tem računalniku design (ki ima to prednost, da je večina programskih paketov vključujejo sestavne dele knjižnice, kot so upori, kape, IC, tranzistorji ....) barve je na prazen PCB z uporabo, na primer, erlier omenjeno PCB pero: glej strani, kot je ta http://www.maplin.co.uk/search.aspx?MenuNo=428&MenuName=PCB Pens&worldid=3&FromMenu=y&doy=19m6 za več podrobnosti na peresa PCB.
Ta možnost je dobra le, če nimate časa ali sredstev za razvoj PCB več professsionally ..

Preden začnete z zasnovo PCB iti k oblikovanju Tutorials PCB, iz katerih se lahko naučite osnov.Tukaj je primer:
http://www.pcb123.com/tutorials/PDF% 20Documents/PCBDesignTutorialRevA.pdf # search = 'pcbdesigntutorial'

S spoštovanjem,
IanP

Hvala veliko ...Thats awesome tutorial ...Bom prebral, da, in bom dobil nazaj, če imam več vprašanj ...Najlepša hvala za vaš čas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back