Patch antena design za aplikacije RFID

J

JChandra

Guest
Živjo Jaz sem trenutno delajo na projektu RFID. Jaz sem popolnoma nova na tem področju. Sem brskal na internetu in dobil osnovno znanje o RFID. Sedaj bi rad, da vem, katero bomo uporabljali program za oblikovanje anteno PCB. Prav tako bi bilo zelo lepo, če kdo sklicuje me nekateri materiali ali knjig o patch antena zasnovo za aplikacije RFID. Hvala vnaprej.

hi najboljšo programsko opremo za simulacijo Mikrotrakasta je HFSS11 in u lahko najdete lahko rezervirate za spoznavanje Mikrotrakasta u je treba najprej opredeliti simulacija frekvenčnih

hvala za vaš odgovor. Našel sem nekaj knjig o Mikrotrakasta

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 11:12 ---------- Previous post je bil pri 11 : 05 ---------- </span></span>
HVALA za vaš odgovor. Našel sem nekaj knjig o Mikrotrakasta antena, če pa sem šel za anteno design v skladu s to knjigo, antene velikosti je velika. Hočem majhen anteno na PCB. Ali obstajajo kakršne koli posebne knjige na voljo za takšne antene. Slišal sem, da takšne antene so imenovani kot antene Smart. Ampak jaz didnt zaslužiti več podrobnosti o teh anten. V knjigi sem iz za Mikrotrakasta antena Antena je teorija: Analiza Design by Konstantin A. Balanis. Če imate druge knjige ali gradiva o Small Antenna, prosim, dajte mi podrobnosti.

Balanis je globoka besedila knjige, in naj bo dovolj, da bi našli osnovne odgovor na skoraj vsa vprašanja, povezana anteno. Kot ste rekli, so Mikrotrakasta antene prevelika, se sprašujem, če si morda poskušali doseči nekaj nerazumna. Kaj je pogostost interesa? Patch antene so primerne za 860 MHz ali 2,4 GHz RFID. Imeli boste težave z majhnimi 860 MHz oznake, kjer lahko le "električna majhne" antene (<λ / 2) so izvedljivi. Balanis je tudi njih razpravlja, boste morda želeli, da se nanašajo na posebno dodatno literaturo. Vendar morate upoštevati, da bomo imeli zmanjšano zmogljivostjo v primerjavi z rednimi antene velikosti. Če je frekvenca pod 860 MHz, ali Mikrotrakasta patch antene ne bo izvedljivo, bi raje šel za induktivne spenjače.

Hi, My recomendation je programska oprema wilp-d, mislim, da je odličen sw za začetek si oglejte [url = http://www.wipl-d.com] WIPL-D * --** Simulacija High Frequency Elektromagnetna Modeling in Software [/url], kaj več v demo si lahko v celoti načrtovati majhnih anten. Več informacij o obliž antene lahko najdete na straneh 254-266, RF v RFID Daniel M. Dobkin.

dal RFID v iskanje in boste našli veliko Threads ki vam bo dala info in branje datotek PDF na tej povezavi [url = http://www.alientechnology.com/tags/index.php] Alien Technology - Izdelki - Tags RFID [/url]

hi u lahko uporabljate številne tehnike za majhne antene in miniaturizacija u antene lahko berejo "Compact in širokopasovne Mikrotrakasta Antene" Wong Kim lu in drugo knjigo tega avtorja okoli antene, če u opredeliti pogostost u želite se bomo tudi mi lahko pomaga u več

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back