Parametri, ki bo določil prag za MOS?

W

wholx

Guest
Jaz sem oblikovanju stik z bsp299 Siemensa kot stikalo. moj problem je, da jaz ne morem videti, kako se spreminja prag glede na parametre, ki niso temperature. lahko kdorkoli pomoč mi jasno tukaj? pritrjena krivulja od lista bsp299 in so pike linije z odstotne številko me zmede. veš pomen teh odstotkih?

Prag se spreminja z gostoto dopingu, kar pomeni, da se bodo razlikovali glede procesa. Ker je v obdelavi IC, dobite dopinga profil., Kar pomeni, ni vsak tranzistor, dopirane na enak način. Zato lahko Vt razlikujejo od ene naprave v drugo. Torej krivulja kaže, da lahko daje naprava ima VTS znotraj vezan.

wholx, The pikčaste črte predstavljajo 2 sigma meje parametra, npr, pri 25 ° C, se bo 98% od naprave imajo Vgs pod 4.0V, in 2% od naprav bodo imeli Vgs pod 2.1V. GFS posredno vpliva na prag napetosti v praksi krogu. Na primer, če bo beg tok je 0,1, nato pa vas zanima v Vgs, potrebnih za izvedbo .1 A. Ker je Vgs določena na .001 A, morate ugotoviti, povečanje Vgs (DeltaVgs), ki se zahteva: Delta Vgs = (0,1-0,001) / GFS Torej neto Vgs = Vgs (določeno) + izvajalci Delta Vgs. Ker GFS se spreminja tako s temperaturo (da se zmanjšuje temperatura narašča) in odteče tok (povečuje z begom tok), morate uporabiti vrednost Vgs na najhladnejši delovno temperaturo in najnižjo možganov tok za izračun najhujše Vgs primerov v dejanski vezje. Upam, da to pomaga, spoštovanjem, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back