P * otel sporočilo o napaki

B

Buenos

Guest
Živjo!

Jaz sem na sredini modela za PCB, I so dane nekatere komponente, ampak ko sem hotel začeti usmerjanje (ročno), da se to sporočilo na zaslonu:
www.buenos.cjb.hu / képek / ERROR.bmp

Ko sem poskusil spremeniti druge PCB z ročnim trase, deluje globe (s programsko opremo, dela), vendar s to vezje, da ne želite.I so zasnovani številke PCB s to različico protel, vendar sem videl newer to sporočilo o napaki.

obstaja veliko neto razredov, Power / GND plasti ...

Kaj lahko povzroči te težave?Doda po 33 minut:če izključite notranjih ravnin, deluje.Ampak rabim letal za
-impedanca usmerjenih usmerjanje
-Signal celovitost analize

Kaj naj naredim?

Vi določite plasti so mešane ravnini.ne kot odmikač ravnino ..poskusite

Napaka ste videli je največkrat povzročeno z vejico (,) kot ločilo v numerične vrednosti.Nekateri jeziki uporabite vejico kot decimalno ločilo, vendar Protel pričakuje za prikaz obdobju (.).

Če uporabljate AD2004, določene regionalne nastavitve na English temelji nastavitev.To bo za decimalno ločilo obdobju.

Če uporabljate DXP, Odpri Regionalne in jezikovne možnosti.Iz regionalnega jeziček Možnosti, izberite prilagodite gumb.Preverite, ali so vse decimalna separatorji so določene za obdobje, nato pa uporabite te nastavitve.Vam ni treba resart program za spremembo, da bi postala učinkovita.

Odgovor na vaše drugo vprašanje je, da je "mešani" plast uporablja večkotnika na signal plašč za ravnino povezave.A "cam" plast je res letalo.Če vam, kot sem predlagal zgoraj, lahko uporabi normalno ravnino plasti, kot tudi signalne plasti.

Nisem našel nastavitve jezika, ampak so se spremenile v mersko enoto, da od imperialnih merskih.To dela zdaj.
ni preveč lepo, da si ogledate vse mils palcev in ...Doda po 43 minut:Lahko poti žice, vendar ne med deli.Torej, to ni rešitev.
če so regionalni in jezikovne možnosti?
V okna?ali v Protel?
I uporabe altum DXP 2004.

Buenos wrote:

Nisem našel nastavitve jezika, ampak so se spremenile v mersko enoto, da od imperialnih merskih.
To dela zdaj.

ni preveč lepo, da si ogledate vse mils palcev in ...
Doda po 43 minut:
Lahko poti žice, vendar ne med deli.
Torej, to ni rešitev.

če so regionalni in jezikovne možnosti?

V okna?
ali v P * otel?

I uporabe altum DXP 2004.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back