P * otel 99SE SP6 in napake pisk ..

L

LechU

Guest
Ko sem izhod P * otel 99 SE SP6 (Polna verzija NE eval) using Datoteka / Izhod slišim Error pisk, ampak ko sem izhod z uporabo close window "X" Vse je v redu.Kaj se dogaja?

svoje opozorilne vam Desing
isnt nekaj
ali pa je slab spomin klic
?s tem, kar o /-e se vam prikazujejo
veš, da potrebujete nt4 ali win me/98 teči, da
xp 2000 sp2-complaines

Uporabljam Win98 Second Edition za Pentium III / 650 MHz -384 MB RAM - 20 40 GB HDD - 440 SE NVIDIA Video - Problem obstaja tudi če ne naredi ničesar v P * otel - samo izvedbo Design Explorer / datoteke / Izhod brez natovarjanja katerega koli spisa.

Nisem prepričan, če je OS je vprašanje, razen tistih, ki ne bo nameščen v skladu z Windows ME.

Nikoli nisem imela težav s P * otel 99SE teče pod Windows 2000 s servisnim paketom SP2 ali SP3.Uporabil sem ga pod Windows XP SP1 in ni problemov.Če se pokaže, kdaj je napaka lahko vedno shranite dela znova zaženite program in nadaljevati.

- Jayson

Nimam težav s nakladanje, shranjevanje in delo s projekti - vse je ok!Ne morem shraniti in obremenitve spet moje delo - Ta neumen pisk pojavi samo, ko sem uporabo File / Exit ...Vse datoteke so shranjene v redu, vsi projekti so zaprti brez težav - delovni prostor je prazen, tako sem želel, da zaprete Design Studio (Datoteka / Izhod) in ...Pisk ...

Jayson wrote:

Nisem prepričan, če je OS je vprašanje, razen tistih, ki ne bo nameščen v skladu z Windows ME.Nikoli nisem imela težav s P * otel 99SE teče pod Windows 2000 s servisnim paketom SP2 ali SP3.
Uporabil sem ga pod Windows XP SP1 in ni problemov.
Če se pokaže, kdaj je napaka lahko vedno shranite dela znova zaženite program in nadaljevati.- Jayson

mi bo deloval samo z mano, si ga namestite na Win98SE nato nadgraditi z mano, sicer 99SE monter daje opozorilo o nepravilni različico operacijskega sistema Windows, ko namestite neposredno ME.

Drugič, nisem nikoli imel napake anykind kažejo na W2K ali WXP, oni pokazati se pogosto, čeprav je na Win98.

- Jayson

je rešitev, da nastavite tipkovnice tipa in strojno državi lokacije itd
ker win me Navada jo
tudi če ste ga gor prvi med setuptako spremembo tipkovnici tip itd

ista napaka se je v Tresti 2, če želite uporabljati
lokalno različico napakeČe se težava še vedno obstaja
poskusite uporabiti lagit različico iso z 99se

kaj sem naredil z sp6 je to

ekstrakt monter za sp6 dati datoteke
nato jih premaknete nad

kot mi vsi zavedajo, da so monterji ° / s nepreskrbljeno
ne app ....večinoma

ta pisk napaka
zvok všeč biti a version konfliktov (priročnik omenja ta pisk z sp2 ...kar je šlo v natisnite)

poskusite iskati na spletno mesto za podporo in v priročniku znova
seee če boste našli beležko o sistemu piska

druga stvar je namestiti neposredno x najnovejše posodobitve in vse vaše mainboard & CDRW če obstajajo in especialy video kartice firmware in gonilniki
če ste nikoli naredil to, da vaš nvidea
narediti in flash najnovejše nvidea bliskavice od proizvajalca
(uporabljati Google za iskanje)

posodobi visual c runtime na različico 6 runtime
Dodajanje vb runtime tudi

boste našli vse o Googlu z uporabo zgoraj navedenih nizov

bi lahko bil problem firmware accesing video kartice componet
(za protels Uprskati zasloni)poskusite tudi spreminjajoče 16 bit barve

Imam problem ko i zaprite okna z "x" button, nezakonitega delovanja MESSAGEBOX hiter in zaprete program.ta problem le enkrat nameščen i sp6.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back