P (at) tch anteno v IE3D

S

svarun

Guest
Hi all,
I am simuliralo ap @ tch (Oprostite, ampak za @ p @ tch je avtomatično dobili preveden določiti!) Anteno v IE3D.I opredeljeno v p @ tch za Rezonirati na 26 GHz in AEC je omogočeno.Ko sem simuliranimi je resonating na 26.275 GHz (minimalno S11 je moj predlog za resonanco). Tako sem doda še en majhen kovinski pravokotnika (tako na dveh pravokotnikov zdaj skupno rob) do p @ tch za vložitev resonančnem navzdol do 26 GHZ.It dobro obnesla. Zdaj ko sem izbran v dveh pravokotnikov in jih združila in oblikujejo eno Međašni p @ tch (ADV Edit-> ADV Booleova Oper -> Union / Merge) in potem sem simuliranimi, je min S11 premiki na približno 26,3 GHz.čeprav p (at) tch mere so iste Zakaj je to?Moja domneva je, da je zaradi meshing več kot vertices se nahajajo v prvem primeru.Kateri je bolj accurate.Should I onemogočiti AEC in določite rob celice ročno?
.Basically I want to see whether the feed radiation is contaminating the pattern due to the p(at)tch.

Tudi Jian, če ste obravnavi tega,
ali lahko prosim vrzi nekaj več svetlobe na "Preračunavam sevanje del strukture".
Bistvu hočem videti ali krma sevanja je onesnaženje vzorca naravnost do p (at) tch.

.

Razumem, da ne obstaja način izloči krme sevanjem ter p (at) tch sevanja kot polja zaradi dveh bodo vzajemno coupled.Hence, kako je treba uporabljati to funkcijo za "vzorec za izbrane celice samo".Naj potem poglej na aksialnih razmerje kot boljšo oceno za motnje zaradi krme sevanja?Hvala za branje te dolgo pošti.Arun -
Last edited by svarun dne
15. avgust 2004 5:55, edited 1 v času celotnega

Kako se krmi vzoru v vašem projektu?

Namesto skrbi glede sevanja iz krme, je treba pozornost nameniti točnosti input impedance.Če je videz izdelka, za resonanco na 26GHz in IE3D vam 27.5G, potem je nekaj narobe s tvojim nastavitev.Jaz ne bi začeli prilagodijo ga (dodamo majhno zaplato itd) s tako velikim discrepency.

Za razliko od 26.3GHz vs 26GHz: 1) združitev dveh pravokotniku ne sme vplivati na rezultat, če je velikost mrežnega očesa ostane isti; 2) rob celice morajo vsekakor treba uporabiti; 3) si je treba začeti iz grobe očesa in očesa uglasite sytematically za prikaz konvergence resonančni frekvenci, moja domneva je, da niti 26,3 niti 26GHz je končni odgovor.

Na kratko, sevanje iz krme ni vzrok za vaše težave.

Zdravo Loucy,I have corrected it in my post now.I am using the microstrip feed with the port as "Advanced extension scheme " with 5 cells on the de-embedding arm.I am getting an S11 of -33 dB which I think is a good match.The design formulae as you know are either emperical or based on many approximations.

Hvala za vaš odgovor. Najprej se opravičujem za napako v post.A 26 je izpadel iz somewhere.It je resonating na 26,275 GHz in ne na 27,5 GHz.
Moram popraviti ga v mojem post now.I am uporabo Mikrotrakasta krme z pristanišča kot "Advanced Podaljšanje sheme" z 5 celic na de-Embedding arm.I sem že v S11 z -33 dB, ki mislim, da je dober match.The design formule kot veste, so bodisi empiričnega ali temeljijo na številnih približki.(Balanis in druge knjige).Lahko vam samo navedba v zvezi z dimensions.Hence globe tuning.Infact celo IE3D priročnik vsebuje tudi fino nastavitev primer (SEK 5,12, Elektromagnetna Tuning Simulations). Zato sem uporabo tuning.I se bo osredotočil na Z11 kot ste sugested za resonanco.

Arun -

svarun wrote:

Zdravo Loucy,

I have corrected it in my post now.I am using the microstrip feed with the port as "Advanced extension scheme " with 5 cells on the de-embedding arm.I am getting an S11 of -33 dB which I think is a good match.The design formulae as you know are either emperical or based on many approximations.
Hvala za vaš odgovor. Najprej se opravičujem za napako v post.A 26 je izpadel iz somewhere.It je resonating na 26,275 GHz in ne na 27,5 GHz.
Moram popraviti ga v mojem post now.I am uporabo Mikrotrakasta krme z pristanišča kot "Advanced Podaljšanje sheme" z 5 celic na de-Embedding arm.I sem že v S11 z -33 dB, ki mislim, da je dober match.The design formule kot veste, so bodisi empiričnega ali temeljijo na številnih približki.
(Balanis in druge knjige).
Lahko vam samo navedba v zvezi z dimensions.Hence globe tuning.Infact celo IE3D priročnik vsebuje tudi fino nastavitev primer (SEK 5,12, Elektromagnetna Tuning Simulations). Zato sem uporabo tuning.I se bo osredotočil na Z11 kot ste sugested za resonanco.Arun -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back