OziPic'er PIC programer

Jaz bi priporočal, da namesto ICD1. Vezje je prav tako preprosta, vendar komponenta je cena previsoka z dodatnim MAX232 in 16F876. Toda v času, da pridejo, boste cenili ICSP zmožnosti med razvojem PIC. Ko trenutek z firmware za CCS, lahko celo teči / stop programe, ki uporabljajo programsko opremo, ki ni na dotik vaše nastavitve sploh pri razvoju programske opreme. Programer črpa moč iz prototipa vezje, prihrani potreba za drugo kartico. Nazadnje, serijski ima manj kablov kot vzporedno. : Wink: Kakorkoli že, ICD2 Sheme so ven, vendar sem zelo zadovoljen z mojim ICD1.

h ** p :/ / www.users.bigpond.com / spletnega prostora / plms / ozipicer / plms_ozipicer.html [/url] pa kdo ima stripboard postavitev za ta programer? in kaj storiti, stvar u guys o tem programer? kakršne koli osebne izkušnje s tem programer?
Žal fantje, ki jih poznam je to stara tema, ampak sem pravkar končal gradnjo tega programer in mislil, da bi nekaj pripomb. Deluje kot sanje, ki sem jih poskušal Nigels winpicprog s / m, kot tudi picall in opravlja zelo dobro. PCB v formatu PDF je tudi pravilna velikost, tako da to je stvari, ki je cel kup easier.Instead dveh ic imetnikov sem uporabil Aries podnožje ZIF in končni rezultat zelo proffesional. Poleg vtičnice ZIF bo večina hobbiests imajo komponente v svojem junk polje.

Henrico im vesel, da slišim to od u. res P16PRO40 strojne in WinPicProg combo je sanje. njegovo umazanijo poceni, hiter in enostaven za uporabo in graditi! Ko sem začel to temo sem bil dvom o tem. sem mislil, da morda ne bo deloval, ker je bilo videti preveč preprosto. to zakaj nisem hotel, da bi porabili svoj denar na tiskano vezje in sem prosil za stripboard postavitev. čeprav sem storil narediti stripboard postavitev na papirju, ampak potem sem mislil, zakaj ne samo narediti PCB. in to točno to, kar sem storil, in jaz pristanišče obžalovanje, da danes. shematski na spletni strani Nigel je super. u dont treba storiti ničesar. samo natisnete. in jaz tudi vtičnico ZIF namesto dva IC vtičnice. im lovin je!!!!

Sem zgradil tako 16pro40 in OziPic'er uporabo 40 pin strojno vtičnico, tako moj ZIF vtičnica zaskoči na obeh programer in I'am zelo vesel s tem, kako sta oba work.i našli včasih achip ne bo pravi program z 1 bom poskusil other.works za me.i želijo 16pro je ICSP

OziPic'r pa so ICSP, si oglejte na mestu Nigels, PCB v formatu PDF je pravilna velikost tako da samo ga natisnete in se PCB in imate vse v enem programmer.If vi dont priti desno PM me in bom mail vam zip datoteko. Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back