oskrbo z električno energijo in substrat hrupa

F

flyinspace

Guest
Halo vsakdo,

Kdo ve obsega oskrbe z električno energijo in substrat hrupa v mešanih IC signal?Predpostavimo, napajanje je 5V in vezje je MCU.I načrt za simuliranje CMRR sposobnost vezja razlike, zato dodamo nekaj virih hrupa, ki so potrebni, mislim.

Slišal sem, da oskrbe z električno energijo in substrat hrupa pripada nizke frekvence hrupa.Rad bi vedel območju nizka raven hrupa frekvence, in je 10Hz ~ 1MHz resonable?Kaj pa amplitudo hrupa, morda 50mv?

Če vem frekvenčnem območju in amplitudo napajanja hrupa, potem sem lahko ustvarjajo hrup signal, ki ga Matlab, ki je lahko kot vir hrupa PWL dodati vezje.Končno, teče prehodna analiza lahko opazujejo CMRR zmogljivosti.

Hvala in najboljše zadeva,
flyinspace

Mislim, da substrat hrupa v glavnem vključujejo visoke frekvence hrupa (predvsem zaradi prehoda hrupa, ki ga digitalna vezja).Visoke frekvence hrupa potovanje skozi medij in priklop na analogno vezje z kapacitivnosti.

lahko simuliramo substrat hrupa z vsemi layput paket post?

ne zamenjave v PFD PLL po lock povzroči tudi substrat hrupa?

glede
amarnath

v kadenca obstaja orodja
http://www.cadence.com/datasheets/4911_VirtuosoSubNoise_DSfnl.pdf

kot mislim digitalni sodeluje pri oblikovanju in RF so glavni vir hrupa substarte
vendar blokiranje lahko rečemo, PFD je čisto brez veliko hrupa, vendar pa je preklapljanjekhouly

Da bi model vašega hrupa iz napajanja ali podlage, je treba u vključujejo tiste, induktivnosti in kapacitivnosti žice vezi, in urni frekvenci sistema in ocenjene obremenitve vaše skupne moči.Nato pa z uporabo dV = L * di / dt, di = C * dv / dt, da model ur "točkovni" hrup.
Hrupa frekvenca se bo razširilo na velikem frekvenčnem območju, če vaš DV / dt je velik.
to je moje mnenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back