Organizacij za vodenje projektov diff par kot 1. faza in nmos skupnemu viru 2. faza

K

kavitha_rapolu

Guest
Ali kateri koli vedeli prednosti, ki imajo kombinacijo organizacij za vodenje projektov diff par kot 1. faza in nmos pogost vir faze, kot je 2. faza za oblikovanje opamp? Ali je v zvezi s fazo kapital in pasovno širino? Če je odgovor pritrdilen, zakaj?

Z organizacij za vodenje projektov kot prvi vhodni stopnji lahko ubil tečaj, ki se najbolj povečale, saj običajno prvi stopnji imajo velike veff. Prav tako lahko z drugo fazo NMOS čim transconductance za obratovanje pri visokih frekvenc

si lahko preberete knjigo Allen, na katerih obstaja nekaj različnih vidikov o nmos in organizacij za vodenje projektov, kot vhodni.

ok, jaz lahko do u iz moje izkušnje, z uporabo tranzistor organizacij za vodenje projektov ima veliko slabosti, ker je zmanjšanje dobička in fazo kapital (faza stopnja je povezana z selw delež) OP AMP, prednost uporabe organizacij za vodenje projektov je nizka whish fliker ngardsoise mogoče odpraviti z uporabo več tehnik, moj nasvet u ur, če je videti, da design visoko zmogljivost OP AMP uporabo NMOS, pls če nisem pravilno, popravite me, glede

No, jaz ne vem, ampak jaz dont zaslužiti PM degradacija dela z mojega zornega u da morajo imeti drugo stopnjo je gm larege za pol razdelitev, kar pomeni, da se z uporabo drugega NMOS stopnjo po prvi stopnji organizacij za vodenje projektov je dobro za PM, i mislim Glavna prednost uporabe prvega organizacij za vodenje projektov fazi hrupa in PSRR

Organizacij za vodenje projektov je nižja flikerjev hrupa ,,,... je eden od pomembnih razlogov za uporabo organizacij za vodenje projektov vhodni stopnji za mnoge vezja ....

1) S organizacij za vodenje projektov vhod par bo hrup številke bolje, ker so del fizičnega premoženja. 2) Če imate organizacij za vodenje projektov vhodni fazi in fazi je diff v diff in ven, drugi je treba nmos zagotoviti naprave v območju nasičenosti. Posebej, če se potrudiš za visoko amp pasovno širino 3) Z organizacij za vodenje projektov v 1. fazi in nmos v drugi fazi. Imeli boste simetrije v signal poti. V tem primeru je ena končala vhod in en izhod končalo.

Mislim, da je bolje uporabiti Nmos op amp. ampak, glede na stanje, kot kakšen vstopni skupni način ... se moramo odločiti, ki bo najboljši v smislu OVD in so marže. Druga faza je treba pridobiti odru in NMOS ima vedno adv manjših velikosti (tako manjše parasitics) nad counter del organizacij za vodenje projektov.

Organizacij za vodenje projektov tranzistor so nizka raven hrupa, vsaj nižji od NMOS, vendar je njihov dobiček je tudi nižji. Hrup prve faze vpliva na vrednost proizvodnje precej hrupa. Tako prvi fazi organizacij za vodenje projektov in drugi stopnji je NMOS.

Učbenik pravi z uporabo organizacij za vodenje projektov kot 1. faza sledi nmos kot 2. faza, boste dobili višjo Ubi tečajev in nižji flikerjev hrupa. Knjiga John Martin je še pravi: "... zato večina dobro upravljanje projektov uporabo oblikovalec prizadevanja." Ampak havn't sem videl veliko organizacij za vodenje projektov kot 1. vhodni stopnji v zadnjih jssc dokumentih. Večina avtorjev uporablja nmos-nmos kombinacij. Lahko kdo komentar na to? Tks vnaprej!

Hi, kot mnogi od njih je dejal uporabljajo organizacij za vodenje projektov prim par kot vhodni fazi zmanjšuje noise.Can kdo kratek organizacij za vodenje projektov, kako je nizka raven hrupa podrobno? Hvala vnaprej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back