Orcad zajemanje cis napaka [net0016]

C

chuzkin

Guest
Pozdravljeni vsi. Jaz sem kar shematično v cis zajetje, ampak ko sem teči BOM, naslednja napaka se pojavi: ERROR [NET0016] Ni združenje za datoteko% s. Konfiguracija to v File Manager. BOM Končano. Tudi, ko sem dvokliknite kateri koli del v shematično (za dostop do nepremičnine urednik), nato pa poskusite zapreti z X v zgornjem desnem kotu prikaže naslednje sporočilo: ORCAD CAPTURE onemogočen dostop do Datoteke brez imena In ko poskušajo zapreti CAPTURE CIS , enako se pojavi sporočilo repeteadly in ne morejo zapreti (I Hace prisiliti uporabo upravitelja opravil). Različica je Orcad 9,0 Lep pozdrav.

Jaz sem kar shematično v cis zajetje, ampak ko sem teči BOM, naslednja napaka se pojavi: ERROR [NET0016] Ni združenje za datoteko% s. Konfiguracija to v File Manager. BOM Končano.
sem dobil to isto napako. Vse, kar sem naredil, je bilo iti v imenik, kjer ste povedali ORCAD shraniti. BOM datoteko, jo izberete, pojdite na Lastnosti in spremenite svoje odpre s programom za WordPad. Še vedno se ne odpirajo neposredno za mene, ko sem izberite možnost Ogled izhod v ORCAD, vendar na ta način si lahko še vedno ogledate BOM. BTW, lahko tudi odpreti z beležnico, kot dobro. Žal mi je, da vam ne morem pomagati s svojim drugim vprašanjem. Srečno!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back