ORCAD Postavitev Footprint Knjižnice

Učenje in mstering umetnost izdelave odtisa je zelo pomembna disciplina, v kateri koli potek dela EDA. Jaz bi priporočal, poskusite sami. Prav tako, prosimo, svetuje za katero napravo potrebujete odtis kot splošni opis zgoraj, ni dovolj, da bi odtis za vas nekako. Kaj je del števila komponente, ki jo bodo uporabljali.

Želim, da bi razvoj deska za WTS 701 besedila v govor tako WTS 701 stopalo tiskanja je 56-vodi TSOP paket andwhen i iskanje v ORCAD in Protel libs iz TSOP nisem našla nobenega Tosp z 56 pin Upam, da moje zahteve Postalo je jasno, zdaj [color = cyan] [/color] hvala za vse organe želijo, da bi pomagal: wink:

Tukaj je pritisk na Protel, da sem se hitro s komponento čarovnika, morate preveriti vse stvari, pred uporabo!

To je lahko stara novica ampak ORCAD ne vsebuje ta paket, v to je standardna knjižnica. Knjižnica SOG SOG.50M/40/WG20.20/L10.60 Moraš videti v knjigi z naslovom, "ORCAD knjižnice Footprint Layout". Knjigo je mogoče najti objavili v drugih forumih. Precej se lahko vse pakete, (razen če meri del), ki se nahajajo v ORCAD. Problem je preiskava za to.

xxx.toplinedummy.com po mi vam ne moremo najti v paketu lib format TSOP si lahko sami pripravijo paket in paket zemljišč vzorec različnih seboj paket je velikost komponente t, vi vekanje uporabo v pcb Desing uporabljate velikost zemljišča vzorec zemlje vzorec stanart imenuje ipc782a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back