OPTOCOUPLER

O

omrox

Guest
moči kdorkoli pomoč mi jasno s diagram vezja za IR fotodiode ena ene strani rotacije diska z luknjami in IR LED na drugi strani.največ 5 volt oskrbe na voljo in je shud treba ustrezno napetost difernce med luknje med tem 2 opto naprave n wen luknje odsoten.
plz moči kdorkoli pomoč mi jasno s to ..

vaš jezik zelo slabo vpišite polni besed.potem mnogi inteligentni inženirjev in navdušenci so tukaj, da vam pomagajo.V zelo cenjenih forum kot edaboard bližnjice in shortforms niso zabavali ..

k.Oprostite, če je jezik ovira,

jaz sem videti za praktično vezja za merjenje hitrost rotacije diska.disk ima luknje na njej in z dajanjem IR LED diode in IR fotografija na vsaki strani diska.s tem tudi jaz lahko računamo impulzov.kar hočem, je praktično vezje priključen na ta senzor diode, s katerimi lahko dobim 5 proti (ko se dva foto senzorji pogledati drug do drugega skozi luknjo prisotna na dics) in 0 proti drugače.jaz upanje im jasno, zdaj z mojim zahtevam.moči kdorkoli prosim pomoč mi jasno s tem.

Ta knjiga razpravljali vaš projekt zelo podrobno:

Optocoupler Databooks

vaš šele podkupiti sloter OPTOCOUPLER senzorja, ki dajejo 0V ali 5v ... vi ne potrebujejo nobene dodatne vezja ..če rabiš senzor z odprtimi zbiralcem, dodajte pull up upor .. potem lahko priključite senzor proizvodnje, ki neposredno na vaš krmilnik pin ... preprosto ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back