Optimizacija tehnike

T

tachyons

Guest
Hi All, 1) Katere so različne tehnike, ki jih uporablja orodje za optimizacijo, da se določi setup / imajo kršitve? 2) Ali to velja za vse preCTS / postCTS / postRoute optimizacije? Če ne, kako optimizacija tehnike razlikujejo v vsaki stopnji? Tahionov meni

Pozdravljeni ,............... sem ....... Enrique disuja ........ yourwellwisher .............. .... imam nekaj velikega .. in sem hotel povedati ............. čakal ur repy .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Post doda na 08:50 ---------- Previous post je bil ob 08:49 ----------[/SIZE] [/COLOR] Pozdravljeni, ............... sam ....... Enrique disuja ......................... . imam nekaj velikega .. in sem hotel povedati ............. čakal ur repy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Post doda na 08:51 ---------- Previous post je bil ob 08:50 ----------</span></span>
Zdravo, ... ............ sam ....... Enrique disuja ........ yourwellwisher .................. i nekaj novega .. in sem hotel povedati ............. čakal ur repy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post doda na 08:52 ---------- Previous post je bil ob 08:51 ----------</span></span>
Zdravo ,..... .......... sam ....... Enrique disuja ........ yourwellwisher .................. imam nekaj super .. in sem hotel povedati ............. čaka repy ur ..

Setup .. zmanjšanje podatki o poti zamude ... hraniti podatke o povečanju poti zamudo ... setup .. predstavijo uporabna skew .. podatkov optimizacijo poti lahko z buffering, spreminjanje pogon moč, multi tehnik vt itd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back