opremo ter knjige za vgrajeni sistemi lab

M

musfiq

Guest
Zdravo prijatelji,

jaz sem od BD.dept iskalnika po meri.na naši univerzi, je mišljenje, da setup lab vgrajenih sistemih.Vendar smo zaradi pomanjkanja informacij o potrebnih / nujno opremo / knjig in drugih (tudi jaz ne vem), da delujejo tako laboratoriju.Zato bom za vas.vi moči pomoč mi v to skrb?

veliko mimo za branje ...

--- Musfiq

Hi, Za PIC Microcontroller iz Microchip, predlagam vam knjigo "Embedded Design s PIC18F452 Microcontroller" By John B Peatman (Prentice Hall. Avtor je profesor na Georgia Institute of Technology, poučevanje na temo vgrajeni sistem. You lahko na njegovi spletni strani na www.picbook.com za nekaj prostega poglavja o knjigah.

Ta knjiga je ocenjeno "Advanced" ravni v Microchip spletni strani v skladu z oddelkom KNJIGE.

S spoštovanjem

Za povezovanje z mikrokontrolerji, poskušali dobiti "Mreženje in Međumrežna s Microcontrollers" s Eady, ki je daleč najlažje razumeti in uporabiti kot referenčno knjigo.

Vgrajeni sistem se lahko uporablja v mnogih področjih.Torej, prva stvar je, kaj si želite, da se učenci učijo iz laboratorija.Nato lahko začnete odločiti vsebino vašega laboratorija.

resničen,

vgrajeni sistem je široko polje.

odvisno od tega, kako določiti obseg vaših lab.

Za opremo, vsaj, zaslužiti CRT, variablale DC napajalnik, multimeter itn

večina laboratoriji so opremljeni s programsko opremo, simulacijo, kjer lahko študenti oblikovanja in iterface vezja na računalniku, ki je žgance hitrejši in lažji za poučevanje.
Check out orodja, kot so EPD.

Prav tako nizkimi stroški razvoja plošč / kompleti so vgrajeni, morajo za laboratorije za poučevanje učencev o pojmih vmesnikov spomina in drugih zunanjih naprav

-G

mislim, da je glavna zahteva lab vgrajenih sistemih je ena PC na študenta in eno ali dve FPGA komplete.potem pa lahko dodate tudi Osciloskopi, protoboards, logika analizatorjev, funkcija generatorji itd, ampak, da je vse odvisno od vrste dela, boste do tja.če se vam bo delo na razvoju FPGA aplikacij torej vi šele potreba računalnike in en komplet FPGA.Razlog je, da je večina dela v programski opremi.vse kodiranje HDL, sinteza, načrtovanje tla, usmerjanje, preverjanje in preoblikovanje je mogoče storiti na programski opremi.izvajanje na krovu, je cilj zadnji korak.

Imam dober enota logike analizatorja (PC gostitelja ali samostojni vrsti).Boste morali uporabiti, da bi videli avtobus in dejavnosti logike.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back