Opozorilo Buzzer Circuit za Redundant Power Supply

S

strape81

Guest
Hi all, Rabim vezje opozorilo brenčala za podvojenim napajalnikom. Sistem je sestavljen iz dveh napajalnikov (izhod 12V) in po vsakem napajanja uporabljam ločitev diode. Zumer bo deloval, ko je eden je oskrba z električno energijo ne uspe. Prosim, mi lahko poveste nekaj zamisli, ali pa smer? Če vezje je na voljo, potem bom hvaležen. Najlepša hvala vnaprej!

zelo enostavna, če uporabljate vir enosmernega potem samo uporabiti upor in oseba A ne vrat, povezana vzporedno z dobavo op od IS ne spojen z zvoncem ali Opozorilna LED, ki bo zahtevane rezultate

Pred kratkim sem imel zahteva, da naredimo podobno stvar (sem želela brenčalo za alarm, če primarna pristojnost za svoj stružnica je umrl), in na koncu sem šel za nekaj preprostega in super-old-tech - ne akumulatorska baterija pogon Zumer. Baterija bo trajala več let, in se bo oglasil alarm za ure, preden umre (moj backup dobava ni možno polniti, ker se lahko redko pojavljanja zame). To ustreza mojim potrebam popolnoma. Brnenje je mogoče ugotoviti, v "off" položaj na kakršen koli način ste jih izbrali - npr rele.

enostavnejši bo postopek bolj učinkovit bilo prisrčno dont zapletlo, da je to lahko obrnejo um omrtvičenje

Hvala Jeffrey ... verjamem v enostavne, učinkovite in zanesljive rešitve, preveč ... Naredil sem iskanje in nisem mogel najti IC, ki bi ustrezala mojo vlogo. Rabim 2 NE-Gates in brenčalo dela na 12V/6mA. Napetosti in trenutne očala je mogoče najti vendar pretvornika IC imajo ponavadi 6 ne-Gates, ki se jim neprivlačno ob upoštevanju stroškov. Zato sem se odločil poiskati TTL vezje NE-Gate in sem našel priloženo vezje. Je kdo izvaja to?
59_1346317563.png

TTL logika so kul zamenjava, vendar niso učinkovita cena posameznega TTL, ki ni višja od tiste, po 1 ic 7404

Če želite diskretno naprave pot, potem bo to delovalo. zamenjaj R1 s svojim brenčalo. Ko je izključen 12V (npr. s pomočjo stikala), potem se oglasi brenčalo. 12V Zumer bi bilo v redu odtekanje 9V. Ni vam treba uporabljati 9V, le poskrbite, da je vrednost blizu 12V, ali pa nekoliko nižji napetosti, za to vezje za delo. Ali pa en rele je poceni, če je to 1-off vezje ne za proizvodnjo.

Wire diode most med dvema pozitivnega izhoda (AC terminale). Priključite 12V trdno Zumer državno med + in - DC terminalov. Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back