opis o SIP

A

asmat_ali

Guest
hi ..
moči jaz zaslužiti nekaj informacij o H.323
in Session Initiation Protocol
mimo

Oba sta sejo plast protokola,
vlogo vseh plasti protokola zasedanja je setup, vzdrževanje in porušimo zasedanj,
in se ne ukvarjajo z glasom, ampak se ukvarjajo s signalizacijske informacije, povezane z glasom, da bi ponudili glasovne pakete pravilnoDodano po 7 minutah:priporočam vam knjigo Cisco Cvoice, lahko najdete na emule je enostavno in hitro deleža, da je zelo koristno, o teh protokolov

Naslov: Internet Communications Using SIP: nuditi VoIP in multimedijskih storitev s Session Initiation Protocol
Avtor: Henry Sinnreich, Alan B. Johnston
ISBN: 0471776572
Založba: Wiley
Copyright: 2006
Strani: 408Book Description

Od vodilnih inženirjev WorldCom - strokovna navodila, kako načrt za izvajanje SIP Session Initiation Protocol (SIP) je pridobila ogromno tržne sprejemljivosti, saj je postalo uradni IETF internetne komunikacije standard leta 1999.SIP je tehnologija, ki omogoča multimedijske komunikacije seje o Web - tiste, ki omogočajo govorno, video, klepet, interaktivne igre, in druge, da delujejo vsi hkrati.Zdaj, namestitev v realnem omrežij SIP je tik pred vzletom, dve voditelji uvajanje komercialnih zagotavljajo popolne navodila o tem zanimive nove tehnologije.Usmerjena v IT in povezovanje strokovnjakov in nosilcev odločanja v Ponudniki internetnih storitev (ISP), kot tudi mreženje (NSP) in uporabo (žestok jed otrovnice jezne) ponudniki storitev, ta knjiga bralcem pomaga s pomočjo razvrstite na voljo ponudbe prodajalec in storitev, da odkrivajo, kako vključiti in povečali moč SIP je po njihovih omrežjih.

http://rapidshare.de/files/29215818/2006_0810_wrz_w-icusdvamswsipj2.e.izp.html

Hi Karan, je bila ta knjiga izbrisana iz rapidshare.Can u priskrbeti se mi z novo povezavo ali naložite knjige za mene.

Kaši wrote:

Hi Karan, je bila ta knjiga izbrisana iz rapidshare.
Can u priskrbeti se mi z novo povezavo ali naložite knjige za mene.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back