opamp pristranskosti tok PTAT?

L

laglead

Guest
Pri nekaterih se mi zdi opamp je biase z PTAT trenutno prihajajo iz referenčnih Pojasni razmikom. Zakaj ne bi smeli s stabilnim tokom (ki izhajajo iz napetosti BGR na upor)? Potem bomo lahko stabilno Gm glede na temperaturo. Ali to uporabo PTAT trenutnih so v kakršni koli povezavi s temperaturo mobilnostjo koeficient?

Uporabite lahko tudi temperature independend trenutni pristranskosti vira. Če je frekvenca ustrezni stopnji, ki delujejo v načinu nasičenost nad podpražnem prehod nekoliko drugačno temperaturo vpliv pristranskosti vira daje stabilne temperature transconductance ali parazitskih pole. Obstajajo pristranskosti vire ustvarjajo mobilnosti učinki odvisni temperature z uravnavanjem nazivni tok, tako da je padec napetosti čez MOS v linearni način je približno enak del Pojasni razmikom. Če je opamp dobiček opredeli substhreshold PTAT je pravi način.

Pozdravljeni, imam tri vprašanja: 1 - v ur post u je dejal, da bo z BGR na upor dajati stabilne toka, moči u razložiti, da je več, kot sem mislil, da bo sedanji bom = V / R, ki bodo odvisne od upor TC če BGR konstantna "nič TC". 2-i želel vedeti, če sem jaz oblikovanje OTA in rabim nenehno Gm, sem brala v Razavi približno konstantno gm, ampak jaz dont razumeti, ko sem dobil, da sedanja in ga ogledala na moje OTA, bo prim. par gm je konstantna (to bo imelo vsako MOS mimo te trenutno imajo stalno gm "3 - hočem vedeti, je upor, ki imajo + ve ali-ve TC thnx veliko?.

Pozdravljeni, imam tri vprašanja: 1 - v ur post u je dejal, da bo z BGR na upor dajati stabilne toka, moči u razložiti, da je več, kot sem mislil, da bo sedanji bom = V / R, ki bodo odvisne od upor TC če BGR konstantna "nič TC". Če je TC jih lahko nadomesti z nekoliko drugačno Pojasni razmikom napetosti. Če je ta višja od TC Pojasni razmikom je pozitiven. Če je nižja, negativni. 2-i želel vedeti, če sem jaz oblikovanje OTA in rabim nenehno Gm, sem brala v Razavi približno konstantno gm, ampak jaz dont razumeti, ko sem dobil, da sedanja in ga ogledala na moje OTA, bo prim. par gm je konstantna (to bo imelo vsako MOS mimo te trenutno imajo stalno gm "Večina oppoints od diffpairs MOS so med podpražnem in nasičenosti. Spomnim se, da EKV uporablja interne spremenljivke za določitev prehodnega. Lahko mogoče njimi. Leta BSIM3V3 nasičenja napetost navesti območje. Če spodaj približno 100mV imate bipolarno podobno obnašanje. Toda z OTA pomeni, da imamo visoko linearno območje napetosti. V tem primeru boste uporabili visoko VDSAT. Ali bolje MOS v linearni način z transconductance določitvi VDS . 3 - hočem vedeti, je upor, ki imajo + ve ali-ve TC thnx veliko Kaj misliš z ve?.?

hello rfsystems, thnx veliko za pomoč. na vprašanje 2, mislim, da uporaba stalnih gm vplivanja kot v Razavi je cmos strani 392, kjer smo dobili MOS s konstantno gm, zdaj, če jaz tega tokokroga in kopira trenutno na OTA bo ta OTA imajo stalno gm (WRT temprteture) . na vprašanje 3, ve kot v poisti [color = red] ve [/color] in pa negativno [color = red] ve [/color]: D glede

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back