One-shot IC v avtomobilski okolju

U

UnSaniT

Guest
Zdravo, jaz sem trenutno delajo na majhen projekt, ki bo uporabljal dvojna-shot IC (nekaj podobnega HCF4548B) in bo powered off 12V avtomobilski akumulator.Nisem prepričan, kako naj moč / povezati IC.Naj razložim malo več o projektu:

HCF4548B je absolutno najvišja ocena za preddvorne do 20V (mislim), in to je pridobiti mnenja je ocenjeno na 0,5 V. preddvorneI am nameravate izkoristiti trenutno stikalo tipk za eno-shot sproži.Ko pritisnete, stikalo povezuje 12V od akumulatorja do žarometov.Torej v bistvu tisto, kar želim storiti, je, da baterija (12V) strani stikalo za IC preddvorne, in sprejmejo žarometov strani kot pridobiti mnenja.

Jaz sem poskušal to izvedbi, da se bo zaščiten pred prehodnih trni, obremenitev deponije, in obratno baterijo.Vem, da bi lahko avtomobilski regulator in ga uporabi za IC preddvorne, ampak mislim, da (nisem prepričan), da je zamuda pri prehodu na regulator bi bilo predolgo, da uporabite tudi regulator za eno-shot sprožilec.Zato, ker je eden-shot Sprožilec je ocenjeno na 0,5 preddvorne proti, ne morem uporabljati samo za regulator preddvorne in nekaj drugega za sprožilec.

Imaš kakšno idejo?Mogoče lahko dobim dvojno avtomobilski regulator (z omogoča).Povežite tako za 12 proti strani stikalo, en izhod na IC preddvorne, druga pa sproži IC, in kravato drugi strani tipk za sprožitev regulator omogoča pin.Ali to zvok razumni?Kako dolgo naj pričakujem regulator sprejeti, da bi proizvodnja po omogočila pin je potrjeno?

Hvala,
-UnSaniT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back