omrežja co-design ekipe iščejo menbers!

W

winboy

Guest
Jaz sem iz WENZHOU Kitajska, imajo 10 let experience.I rad našel MCU sistem načrtovanja team.I imajo nekateri projekti now.anyone, ki jih zanima ta načrt, please contact me.
Let's delite naše izkušnje, naš projekt.
Let's sodelovati skupaj.
Zahteva za člane:
1.Honest in Delaven.
2.More kot 5 let izkušenj zasnove.

E-mail: wenbin10 (at) 163.com
MSN: wenbin01 (at) hotmail.com
QQ: 398051549preselili iz UC forum DavorinAli pošti na desno področje naslednjič!In uporabi zasebna sporočila za osebni pogovor!

Zanima me!Ampak jaz sem iz Romunije!I delo na področju elektronike iz več kot 15 let!Jaz delam s PIC od 5 let!Naredila sem meny projektov!

Don Mario
marimar (at) pcnet.ro

Postopek za waitting razpravljali:

1.Get nekatere zahteve customers.Someone nas kdo dobil projekt bo organizator projekta.

2. "organizator razpadejo projekta, napišite listine
in listine o request.Send nam po e-pošti.

3.Anyone ki poznajo whith en del na projektu bo poslala prošnjo za organizatorja.

4. organizator odloči, kdo bo sodeloval v projektu in pošiljanje acknowlidgement pošte do nas.

5.Everyone, ki sodelujejo v projektu za oblikovanje in ga poslati organizatorju.

6.The orgnizer prevzamejo odgovornost za celoten projekt in je system.Then dobil plačilo od stranke in delite z vsemi, ki sodelujejo v projektu.

Let's make up a super ekipa!je odprt virov team.No vodja!ampak vsakdo je lahko vodja! (iz projekta)

7rots51 vprašal:
Če pri razvoju programske opreme (ali strojne opreme), smo morali kupiti / imeti odvodnikom, kako bomo pa to? Bo organizator kupil in pošiljanje za nas, ali je treba opraviti na lastno?
Tukaj je moje mnenje:
Pravi sistem (ciljno krovu nekaterih upravljalnim mehanizmom in itd) se bodo le v organizatorja potovanja place.software, Shematični diagram, PCB modela je lahko izdelana v drugi kraj, vendar infinaly, PCB bodo proizvedene na organizatorja potovanja
v kraju, in celotnega sistema se bo pripravljena in testirana, pri organizatorju kraja preveč.tako, da organizator ne bo več stvari in mogoče bi zaslužili več mony v projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back