Omejitve prostega / nizko orodja postavitev stroški

E

eliko

Guest
Hi treba, Moje vprašanje je bilo pretepli do smrti v prejšnjih delovnih mest - ampak jaz preprosto ne more najti odgovora še ni. Jaz sem poskušala zgraditi majhne krovu, vendar z "non-trivialno" komponent (tj. 144 pin BGA del in TQFP del s podobno število zatiči). Da bi dobili občutek velikosti, pomislite na vaša povprečna PIC / AVR deske dongle plugin. Upam, da bo routable v 2 / 4 plast PCB. Iz vaše izkušnje so CAD apartmajev, kot so EAGLE lahko kos obremenitev / kompleksnost teh komponent? Ali je vetrič za EAGLE in jaz sem samo paranoičen glede tega? Hvala, Elik

Ko obiščete spletno stran CADSOFT, ki bi jih videli:
Code:
 - je uporabna deska območje omejeno na 100 x 80 mm (4 x 3,2 cm). - Se lahko samo dva signala plasti uporabljajo (zgoraj in spodaj). - Schematic editor lahko ustvarijo le en list
ni nobene povezave meja (netlist), kot na drugih paketov (CadStar, PADS demo verzije).. Torej, če vaš BGA in QFP sodi v velikih PCB pol Evrope z 2 plasti in lahko pripravi shematski na enem listu potem imate srečo .... in če ne bi denar z ustvaril PCB seveda ( o, jaz vedno delam ročno vnaprej komponento postavitev, da bi dobili občutek o tem končno velikost PCB ... (brez SMD reistors / kondenzatorji, da bi stvari lažje), Eagle je dobro knjižnico za to vrsto dela..

Ja - jaz sem domači uporabnik, ampak sem pripravljen vlagati 200 $ v paketu SW (še vedno precej manj kot ORCAD / Protel itd ..), če dobim toplo in fuzzy občutek, da je naloga izvedljivo z EAGLE. V tem primeru Ali vidite kakšne resne ovire pri izvajanju teh PCB z uporabo EAGLE? Največja omejitev, ki sem je dejstvo, da sta obe glavnih komponent SMT in da je eden od njih je BGA. Hvaležen bi kakršna koli priporočila za druge pakete, ki so podobno ceno, ki menite, da so bolj primerni. Lep pozdrav Elik

Boste lahko, da te dele s katero koli paket z dovolj ločljivosti. Samo traja več časa, da storiti v paketih, PCB, ne da bi čarovniki, da to storite. Večina paketov vam bo to tehnologij za vrste delov ki ste jih omenili in so izdelavo izhodi. Vendar pa je za majhen obseg uporabe doma, dobili ekonomično dobavitelj takih predmetov, in reflowing BGA doma, je druga zgodba ni tako enostavno rešiti: F

Še dobro, da si omenil montažo challanges. Vsa priporočila za ameriška podjetja, ki se poceni, majhen obseg montaže? Nisem iskal imenik - to je z lahkoto najdemo v google. Iščete več za na podlagi notranjih informacij -, ki so podjetja, ki so se uspešno uporabljajo doma hobi v tem forumu. Hvala vnaprej, Elik

Google je najboljša izbira, če je lokalna, bolje za obravnavo. Vendar pa bi lahko večino stvari narediti doma, z dovolj časa in biti previdni, uporabljene tehnologije. nima smisla, da so BGA (lepo, čeprav) in uporabo aksialnih uporov itd, če lahko dobite isto IC v DIL format. : F

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back