Ojačevalnik za expriment

P

poodina

Guest
Jaz sem, ki potrebujejo pomoč oblikovanju razreda A ali AB ojačevalnik za frekvenčno območje od 100kHz-900Khz. Izdelano z mikroračunalnik, ravni preusmerila in razširiti, da se čisto sinusnega signala, s poreklom na nič. Imam omejitev uporabe + /-24V dobavo ali eno 24V. Glavna zahteva je, da ojačevalnik izhod sam mora biti vsaj 48V vrha [96Vpp]. Ta enotni bo dala bakreno tuljavo za en obrat. Imel sem zamisel o uporabi transformatorja vezana Izhodna stopnja za razred ojačevalnik za arhiviranje želenega izhoda. Bi rad vedel, če ta pristop je pravilen, ali obstaja kakršen koli drug način za dosego val 48volt vrha, iz ene same [razred amp] ali dual [razred AB amp] 24Volt oskrbe. Setup ojačevalnik mislim uporabe je v priponki. [Url = http://images.elektroda.net/4_1299048200.jpg]
4_1299048200_thumb.jpg
[/url] Če katera koli druga ideja ali kateri koli drugi krog bi bilo dobrodošlo.

za baker tuljavo za en obrat.
ni res dobra ideja za 100-900kHz območju plus boste morali tekmo proizvodnje in obremenitev. Prav tako jih ne potrebujete elektrolitsko kondenzator v tokokrogu oddajnik. Keramike ali maylar bo nihče ne dela. Moral bi imeti v mislih, dobiček , ali vaš ojačevalnik in amplitude vhodnega signala. V trenutku, vaš opis manjka nekaj podatkov.

Območju od 100kHz Signal-900Khz je potrebno najti primerno frekvenco za moj eksperiment. Aparat je en obrat tuljavo, se lahko poveča v zavojih. Sam je treba hraniti na tuljavo, magmatskih področju je treba odkriti s sekundarno tuljavo, da je celoten poskus. Zdaj je LC oscilator je uporabljen, in vhodni signal na tuljavi [to je L oscilatorja LC] vrhove okoli 28-32 voltov. Moram izvedeti, kaj se zgodi, če se poveča vrh voltov. tudi drugačno frekvenco. Zato ta setup Ojačevalec je, čeprav z dne. Zasnova ojačevalnik ni vprašanje, moram vedeti, če je pospešiti transformator se uporablja v proizvodnji fazi bo mi temensko napetost, iščem, z uporabo razreda ojačevalnik z dobavo 24 V. in vhodni signal vrha 12Volt [8.5V rms]. Ujemanje Impedance se lahko obdelujejo. slika je samo grobo design ideja. Ne dejansko vezje. Big en obrat tuljava predstavlja vrsto tovora, ki bodo povezane na ojačevalnik.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back