F
Frosty
Guest
Spoštovani uporabniki se zdi, nekateri so si z uporabo edaboard za namene trženja in prodaje s strani "prikrite" in da me malo razočarani. Da bo jasno Imamo samo eno kategorijo, kjer je dovoljeno oglaševanje. Business, promocije, oglaševanje http://www.edaboard.com/forum43.html zdaj, avatarji. Avatar mora biti vljudni in ne žaljivo Avatar ne bi smel imeti oglas ali povezavo do drugih spletnih strani Podpis podpisovanjem bi morali biti vljudni in ne žaljivo podpis ne bi smel oglas ali povezavo do drugih spletnih strani zunanjih spletnih strani, če imate lastno spletno stran in kontaktne podatke imate prostor za vstop v ta podrobnosti v uporabniškega profila in če nekdo želi, da vam poiskati jih je potrebno le kliknite profil ikono koli mesta v nit. Zasebna sporočila NIKOLI ne pošiljate zasebna sporočila za vse uporabnike, ki ponujajo za prodajo storitev ali izdelkov, razen če uporabnik zahteva, da jih kontaktirate. This je spam in ne dovoliti, sem imel 3 sporočil isti uporabnik nekaj dni nazaj poskušajo prodati me PCB, isto sporočilo o 3-krat, da jih je treba uporabiti z vlečnimi mrežami in PM posts ljudi. V naslednjih tednih bodo moderatorji, ki jemljejo več zanimanja za tovrstno vedenje. Če je kateri uporabnik vidi to vedenje "stealth" oglaševanje / spam, prijavite mesto. Hvala: F