Odstranjevanje spajkalne paste iz 22 nožic Edge z Altium Designer

P

pcbbydesign

Guest
Ustvaril sem 22 pin konektor roba. Opazil sem, ko sem pregledala svoje gerbers vidim spajkalne paste na vseh priključnih blazinic. V Designer Altium različici poletja, 4. Pristanišče serijskega vmesnika "zasnova primer prikazuje pravilo, da se prepreči spajkalne paste iz vključitev na robu konektorja tega modela. Jaz ponoviti pravilo v mojem design, ampak sem še vedno videti SOLDER PASTE dan na blazinice priključek roba. Lahko nekdo pomoč mi s to? hvala

uporabite desolder stenj (bakrene žice, ne konzervah), nato očistite z isoprop. Alkohol + področja zobne ščetke, ki se ne sme spajkati lahko pokrije z spajkanje upreti polimer (spajkanje maska) prevleko. Spajkanje upreti preprečuje spajkanje iz povezovanje vodnikov in ustvarjanja kratkega stika. Solder upreti tudi določeno zaščito pred okoljem. Razviti sposobnosti

lahko nastavite spajkanje širitev masko na blazine ob najdaljšo pad razsežnosti, pol se začne in da je vrednost negativna v razširitev paste masko. to je za 3 mm pad spajkanje maska ​​širitev se bo-1.5mm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back