Odlično Career Opportunity na Swiftronix

A

Ayman Wahba

Guest
Swiftronix, center IC Design v Kairu (Sheraton Heliopolis območje), se delajo izključno za Synopsys © zagotoviti širok portfelj izvajanja IP, preverjanje IP in utrjena Phys.Mi smo iščejo visoko kalibra inženirjev biti del ekipe, ki delajo v Digital Design in preverjanje.Boste delali z vodilnimi tehnologijami robom proces na izziv modelov.
with the reference code "DDV01" appearing in the subject line of the email.

Job odgovornosti in usposobljenost, so poudarili v nadaljevanju; zainteresirani kandidati naj pošljejo nadaljuje, da careers@swiftronix.com

z referenčno oznako "DDV01", ki se pojavljajo v vrstici z zadevo e-pošte.
We are looking for highly motivated and innovative digital designer with strong theoretical and practical background in high-speed data recovery circuits.

Job Description:
Iščemo za visoko motivirane in inovativnih digitalnih oblikovalec z močnim teoretičnim in praktičnim ozadje v visoke hitrosti, obnovo podatkov vezij.Delo tako kot posameznik in član skupine, se bodo kandidatke sodelujejo pri oblikovanju in vzdrževanju sedanje in prihodnje generacije USB 2.0 PHY in PCI Express PHY izdelkov.Stališče ponuja odlično priložnost za delo s strokovno skupino digitalnih in mešanih oblikovalci signal, odgovorne za zagotavljanje visoko zmogljivih mešani signal modelov iz specifikacije za razvoj, da bo opravil funkcionalne in uspešnosti preskusi na preskusni-čipi.Job Responsibilities:

- RTL kodiranje, modeliranje analognih bloke in pisanje kompleksen sistem na ravni test-klopi v Verilog.
- Reševanje STA vprašanja in vrata ravni simulacije.
- Krepitev in ohranjanje USB 2.0 PHY in PCI Express PHY jeder.
- Interakcija s podporo strankam in back-end design ekipe.Job Zahteve:

- Dipl Electronics Engineering plus najmanj 3 leta digitalnega oblikovanja in preverjanja izkušenj v industriji.
- Dobre izkušnje v pisni test zapletenih primerov, vključno z omejeno naključne teste.
- Mora biti seznanjeni z Verilog in VCS.Poznavanje orodij za back-end sinteza DC / PT je plus.
- Dobro teoretično in praktično razumevanje digitalne obdelave signalov in vezja regres, je plus.
- Dobre komunikacijske spretnosti za interakcijo med različnimi skupinami oblikovanje ekipe in podpore strankam.
- Mora biti motiviran, proaktivno, in sposobne uravnotežiti veliko načrtovanja z upoštevanjem strogih rokov.
- Zmožnost za proizvodnjo izjemne rezultate, kot posameznika in prispeva ekipa.

Ali mislite obiskovanjem tečajev, ali imajo poleti usposabljanja?

Ja, zelo sem razočaran, ker ni zasnovo središč v Egiptu zagotavljajo usposabljanje oppurtunities ..Res je treba pripraviti za mojo kariero na področju načrtovanja, vendar sem ugotovila, da je zelo težko imeti poletje usposabljanje na vsakem design centra.

Živjo,

Ali ste jesti krivulja učenja, saj je tisti, ki se uporablja se zanima za take poklicne poti.

hvala

Če so na voljo na internships SWIFTRONIX ta mesec prosim povej mi!

Živjo,Ali obstajajo možnosti za analognih oblikovalci v swiftronix.Prav tako lahko zaprosi za svež diplomant tega stroja design Digital priložnost ali izkušnje je treba?

Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back