Odkrivanje ON / OFF status stikala

2

2bengg

Guest
Živjo im videti, da izvaja nekaj za svoje zadnje leto. rabim, da se lahko preveri stanje stikala. to je stikalo ON ali OFF i pogruntal Obstajata 2 načina za to, 1. ukrep napetost na stikalo (če je 230V AC potem stikalo je odprt) 2. izmeriti trenutno po stikalo, če je tok, ki teče stikalo je zaprt. Rabim za to treba storiti z uporabo mikro krmilnik. Osrednja ideja je, [PRILOŽITE] 53773 [/ PRILOŽITE] Kako lahko izvajanje tega? rabim, da ga nastaviti tako, da je mikrokrmilniška lahko preverite, ali je padec napetosti čez prehod ali ne.

Ne verjamem, da je dobra ideja, da so neposredna povezava med električno omrežje in vaše mikro vozilu. Bi se varnostni problem. Merjenje trenutnih s sedanjih omejitev bi bil eden od načinov za to, kot ste predlagali. Ti bi lahko preprosto sponko ročno navijanje tuljavo okoli sedanjega kabla s seboj.

Lahko bi dal rele čez stikalo in odkriti, če stik je bil odprt ali zaprt. Uporaba opto izolatorja za še večjo izolacijo?

jaz ne mislim, da je dobra ideja, da so neposredna povezava med električno omrežje in vaše mikro vozilu. Bi se varnostni problem. Merjenje trenutnih s sedanjih omejitev bi bil eden od načinov za to, kot ste predlagali. Ti bi lahko preprosto sponko ročno navijanje tuljavo okrog prenosa toka kabla.
hvala za vaš odgovor, hmm Torej, če sem pravilno razumel, da ste me prosi, da setup tuljavo za vsako žico posebej preveriti, če je trenutni nosili s seboj? celoten setup bi naj vsebuje približno 5-6 takšne povezave. tako imajo več coil bo celoten krog videti zelo Podli imo. bi lahko morda predlagam drug način?
bi lahko pudt rele čez stikalo zazna, če stik je bil odprt ali zaprt. Uporaba opto izolatorja za še bolj izolacijo?
hvala za vaš odgovor, tudi vezje je biti oblikovana tako, da vsak prehod (bo približno 5-6 stikala) bi rele čez nekako, tako da da je mogoče nadzorovati stikalo / obiti z mikro krmilnik. ob 2 releja na vsako stikalo bi projekt bolj drage in zapletene. i bodo imeli vpogled v opto izolatorja in videli, kaj prihaja gor

Tu je moj cenejša ideja .... vzporedno s prehodom pripravljena vodila in pred tisto, ki jo LDR (izolirati par iz okolice svetlobe z uporabo katerekoli temne stvari, kot črni trak izolacije) .. zdaj, ko je stikalo Open bo vodil sijaj ... n, ko je stikalo zaprto vodil bo šel off .... Ni bilo preprosto .... ;-) Tudi, če je vaš stikalo je še vedno odprto za dolgo časa, nato pa se z vodstvom upor v seriji s stikalom ... Opomba: upanje u dojeli, kaj sem hotel povedati ... in če u ne samo povej mi ... Bom dal gor vezje pic za vas ... ;-) Veliko sreče!

hvala za vaš odgovor, tudi vezje je biti oblikovana tako, da vsak prehod (bo približno 5-6 stikala) bi rele čez nekako, tako da je mogoče nadzorovati stikalo / premosti z mikro krmilnik.
če imate res čez prehod nekako, tako da lahko naprava vklopljena iz mikrokrmilniška, zakaj ne odstranite omrežno stikalo, stikalo kot prispevek k mikrokrmilniška - če je stikalo na mikrokrmilniška zapre rele. Če rele ima dodatno osebo, ki jo lahko uporabite za preverjanje, da je zaprt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back