Odkleni AVR samo izbrisati Plz Help.

C

cesarman

Guest
Zdravo vsem, lahko kdorkoli pomoč plz.

Kupim nekaj junk za križi, vendar so nekateri AVR AT89CXX, AT902313 prišel zaklepanje, jaz ne skrbi firmware samo zbrisati avr za druge uporabe.svoje zaidejo to storiti.Oprosti mi slab angleški.Hvala.

Kaj programiranje sheme uporabljate?Ali uporabljate Parallel ali ISP programiranje?
AT89CXX ne podpirajo ISP in zato se nikoli ne moremo reči, ker je čip zaklenjena, ne morete ga programa.To je enaka za AVRs.Če ste Lock čip ki ste jo pravkar ne more prebrati nazaj cihp je firmware, vendar pa more izbrisati, in reprogramirati čipa.

Prosimo, pripraviti svoj problem malo bolj.

Farshid

Hvala za odgovor zapre.

vi rigth jaz začeti znova na at89cxx in so me izbrisali ..ne pa tudi AT90S2313 svoje zaidejo za zaklepanje AVR izbrisati?

jaz začeti 2 različni programerji, jaz in uporabo dveh novih 2313 in ta dela.Vem, drugi AVR so dobre, ker so prišli z vodstvom scaner kit.vendar sem hotel za drug projekt.

any ideas.

AVRs so ISP zmogljivosti, kar pomeni, da se lahko programirajo z lažjo vmesnik, imenovan ISP.Vendar pa obstajajo nekatere Fuse Bits, da če ste jih program potem čip ne bo programirana z ISP programmer vse longe kot Reset Pin / Oscillator / Etc.
v teh primerih boste morali vzporedno programer izbrisati čip nazaj defualt nastavitev tovarne.

Farshid

ok, potem sem moral najti vzporedno programer izbrisati, hvala vsem za pomoč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back