oblikovanje zanke antene

D

Demonnightmare

Guest
Jaz sem poskušal model preprosto anteno zanke v HFSS.(Single loop antene) sem poskušala uporabiti lumped pristanišča, vendar rezultat ni isto kot teorija.zakaj?

Hi;
Mislim, da je bolje za vas, da določite trenutno pristanišču ali padec napetosti, vendar bi lahko bolj razložite, kako si določite lumped vrata?

Živjo,

zdaj, jaz sem zbegan približno lumped pristanišče, val pristanišče, incident wave vir, vir napetosti in toka vira.Kako naj se odločijo za uporabo, ki vzbujanje je najboljši in kakšne so njihove razlike?

Hvala veliko.

hi kevincheng:
izberejo vzbujanja odvisni vaš tip analizo.če želite analizirati svoje strukture na dnu razpršenosti matrike parametrov in na terenu količine morate uporabljati Ports (val ali lumped), v tej metodi, morate določiti lokacijo vhodu val ter raje kot pristanišče, na primer prostor med notranjo in zunanjo conductive palice iz koaksialnega kabla.ampak tudi za številne proge, kot dveh vzporednih linij ne boste mogli natančno lokacijo valov vhoda, zato je bolje za vas, da izberete svojo vzbujanje balun v skladu s trenutno ali možnosti za padec napetosti.
Upam, da ti bo jasno razlago za vas.

Hi aboozar.hamidipoor,

Hvala za vaše explaination.Mislim, da misliš, da, ko vemo, kje položaja signala priti v, je bolje uporabiti val / pristanišče povprečnin, drugače bi morali razmisliti o uporabi drugih.

Potem, da ni nobenih razlik med valom pristanišča in pristanišča povprečnin?

Dragi prijatelji,

kako lahko določite strukturo plast z HFSS?Denimo, končno razlog 2mm pene in pravokotne obliž .... kaj ukaze moram uporabljati?

Hvala vnaprej.

Lupin

Hi Lupin,
Object v HFSS mora biti "prave".Ne morete določiti Layer v HFSS, vendar lahko zgradiš dielectrical škatla za njo in določiti njeno dno, E-meja.Če je zadeva končno tla, boste morali pripraviti škatla s sevanjem, ki vsebuje vse meje predmet.

kayaoo.

KevinCheng wrote:

Hi aboozar.hamidipoor,Hvala za vaše explaination.
Mislim, da misliš, da, ko vemo, kje položaja signala priti v, je bolje uporabiti val / pristanišče povprečnin, drugače bi morali razmisliti o uporabi drugih.Potem, da ni nobenih razlik med valom pristanišča in pristanišča povprečnin?

Hi aboozar.hamidipoor,

Zahvaljujemo se vam za vaš predlog: Včasih sem lumped-vmesnik za prenos-dipol.

Zdaj imam drugo vprašanje:
Moj prejemajo-loop anteno naj bi magnetno zanko.
a) Kakšen pristanišče naj dam na sprejemne zanke pobrati Magnetna polja od dipola.
b) Kako pokazati drugim, ki prejemajo-loop ne poberem Magnetna polja, ki jih dipola?
Upanje to pomoč tudi drugim.
Hvala Ab.

Okej,

Ive 'uspelo mi pošlje-dipol in moj prejemajo-zanke v sodelovanju z HFSS.

Včasih sem lumped-pristanišče za oba.

Pri odgovoru na moje vprašanje, zanke dvigne tako e-polje in polje iz h-prenos-dipola.

Moje najnovejše vprašanje je: kako najti napetosti čez vrzeli.Ive 'sprememba lumped-port, da Voltage-port, vendar po simulacijo storiti, jaz se zdi, ne najdem napetosti kjerkoli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back