Oblikovanje repetitor RF

T

tshah

Guest
Živjo,
Jaz sem oblikovanju repetitor RF na 5,8 GHz za povezave od točke do točke.
Ali lahko vsakdo povej mi, kako izbrati pošiljanje in prejemanje pogostost repetitor RF?morajo biti isti ali različni?Kako za ublažitev učinkov in Višestazni feding?Ali kdo ima vsak diagram vezja za to?kakšne vrste konfiguracij splošno bazno postajo proizvajalca bodo pričakovali, da vidite v repetitor RF?Z drugimi besedami, kaj se bo njihova pričakovanja repetitor proizvajalca, če sploh želijo napotiti repetitorji v svojem omrežju poti?

V upanju na vaš odgovor naravi.

Hvala

Živjo, bo večina na vprašanje, ki izhajajo iz specifikacij repetitor.
Za preklic bledenju etc morate nadaljevati podatkov digitalno.
Ker je digitalni del svoje boljše mesto v drugi del.
Jaz sem zbegan z zadnjim?

Ali imate kakšno idejo o tehnikah odpovedi hrupa ali izravnalne tehnik v oddelku RF?

Moje zadnje vprašanje je, kaj so funkcije mora obstajati znotraj ponavljalec, tako da lahko nekdo kupi na trgu?

Jaz sem oblikovanju tega ponavljalec za točke do točke aplikacij v frekvenčnem pasu Wimax.

Še enkrat, hvala za odgovore me.

V bistvu obnavljalniki trpijo zaradi odmeva, ko dobiček je zelo visoka.
Za nizek dobiček sistemov, vam ni treba skrbeti.
Tako specifikacije repetitor predvsem iz stranke.Mi lahko močan repetitor z vsemi FFPA, oster filtriranje itd, ampak, če je samo en ojačevalnik je dovolj za stranko zahteva torej, kar je točka, ki imajo zapleteno sytem?
Torej zbiranje sistem specifikacijo potem načrtovanje funkcij.

Če je vloga 802.11a, mislim, da RF obnavljalniki se ne uporabljajo kot polnilo območje namesto bazne postaje, ki delujejo v načinu repetitor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back