obliž> anteno s krmljenjem sondo

P

Puding

Guest
Hi all, jaz sem oblikovanje patch antena s krmo, sondo z dna obliž.Ker je svoj prvi čas, da to storite, imam nekaj vprašanj:
1.Nisem povsem prepričan, kakšna priključka in lauch pin-ja naj uporabim.
2.Tudi jaz želim vedeti, če moram namestite obliž antene na večje kovin, ki deluje kot razlog ali le deposite slojem kovine na bottome od dielektrične.
3.Kako lahko to popravimo priključek s patch anteno.
tudi če nekdo ima praktični material o tem, mi prosim pošljite po elektronski pošti.Hvala veliko!
svoj email predal: wang.jia (at) neu.edu

Živjo!

1.Morate uporabljati priključek, ki vam daje zahtevajo sodelovanje impedanco in to kaže, da je 50 ohm.Torej, poglej skozi svoj katalog in najti priključek za 50 ohm.Poleg tega je priključek tipa je običajno SMA tipa, tako da je pripravljena, da se testira z Analizator omrežja.

2.To je odvisno kako želite izdelavo vaše natisnjene anteno_Običajna metoda je prek foto-jedkanja ali CNC rezkanje.Kupite kos dielektrični material reči Duroid 5870 (epsile ~ 2,2), bo imel bakra na obeh straneh.Ena stran bo nedotaknjena in je vaš ozemljitveno ploščo za obliž.Po drugi strani boste vsak izmed obeh raba foto-jedkanje, da ustvarite svoj obliž vzorec ali uporabo CNC rezkanje na mlin proč nezaželenih bakra za oblikovanje obliž vzorec.

3.Če želite popraviti sonda za anteno_Odločiti se morate lokacijo hranjenja točke.To je običajno na razdalji med središčem in robom obliž antene.Drill luknjo skozi dielektrični material s premerom, enakim premerom vašega pin.Slot vaš pin skozi prepričati luknja je tesno se prilega za pin.Odrezati vsak presežek PTFE materiala (bela) na sondi pin.Next obrnejo na ravnino tal in mlin off del bakra na pin lokaciji, bi morala ta biti enaka premeru PTFE materiala.Razlog za to je, da poskrbite, notranji vodnik ne dobi kratke, ki jih zunanji priključek prek tleh povezave.

Upam, da to pomoč.

Prijazen pozdrav

Sassyboy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back