o značaja mešalnika pospešila

L

littlemmx

Guest
Pozdravljeni, vsi.
imam vprašanje, hočem oblikovanje mixer, ampak pospešila potrebo 55dBc, sem ugotovila, da obstaja veliko spodbujati v pasu, so 2LO 2 IF, ali 4IF, ali nlo MIF, ali nlo-MIF, itd
lahko zavrne, da mešalnik vzpodbudila 55dBc?
lahko kdo ponudi mi nekaj mixer model?
hvala za vse.

littlemmx wrote:

Pozdravljeni, vsi.

imam vprašanje, hočem oblikovanje mixer, ampak pospešila potrebo 55dBc, sem ugotovila, da obstaja veliko spodbujati v pasu, so 2LO 2 IF, ali 4IF, ali nlo MIF, ali nlo-MIF, itd

hvala za vse.

lahko uporabite dvojno up-pretvorba s filtri v med pretvorniki.Tako bo stran vzbuja kot% svoje koristne skupine.

Dragi godz,
hvala za vas odgovor.
no, jaz šele oblikovanje sistema, rabim mixer, ki RF / LO do 18GHz, ČE do 2GHz, raven LO 10 ~ 13dBm.and rabim mešalnika je Međumodulacijske zavrnitev je zelo well.can si me uvesti nekaj mešalniki uporabljajo za mene?
hvala lepa!

Hi Littlemmx,
No, kot ste načrtovanju downconverter sistem s frekvenco načrtom ste omenili, jaz ugibati vi ne skrbi RF in LO feedthrough za IF, so nearlly 1 desetletju od IF, s preprosto pasivno-LC filter na IF izhod lahko dobite 40dB oslabi RF in LO feethough poleg mešalnik del RF-IF in LO-IF izolacije.
Obstaja mixer, ki ga Watkins-Johnson, številka dela M50, ki delujejo do 15GHz, preverite tudi mini-vezja, lahko imajo mešalniki na tem območju.
prosim, ne hestitate vprašati.
s spoštovanjem,

littlemmx wrote:

Pozdravljeni, vsi.

hvala za vse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back