o visok dobiček ojačevalnik

R

RFAmplifier

Guest
Kako zagotoviti, da visoki dobiček Amplifier (> 90dB), bi ne self-excitation?
lahko kažejo dober način za mene?

zadnja naprava MOTO MRF9060, ko pa sami excitated, je MRF9060 zgorela.
če je self-excitation, je neizogibno, potem, kako zaščititi MRF9060?

Daj več informacij o vašem ojačevalnik.MRF9060 ima le 17dB dobička.To Tranzistor tudi ni najboljši z vidika robustnosti (VSWR max 10:1), je kar dober, v smislu stabilnosti.
Preverite obremenitev in Idq, da ne presegajo mejnih vrednosti.

En način se običajno uporablja v preteklosti je, da imajo korist od sistema, razdeljena med oddelki, ki delujejo na različnih frekvencah.Superheterodinski sprejemnik HF je primer.

Prenos ojačevalnik verige v valovodnega dovolj majhna, v prerezu za ojačevalnik dobiček, ki se pod eno na frekvenco, kjer prehaja valovodnega signali je pogosto storjeno v zgodnjih RADAR IF trakov.To samo varovala pred zunanjimi sklopke od proizvodnje do vnosa.

Obstaja potreba, da ni spenjanje z oskrbo z električno energijo.Filtriranje mora biti učinkovita pri ojačevalnik frekvenco.

vse posledice, je dobra, preden zapustijo tovarno.
vendar je MRF9060 zgorela v inženirstvu.

ocenimo vzrok Samopobuđivanje je sklopke od proizvodnje do antene input anteno (ponavljalec), z drugimi besedami, spacial izolacija ni enough.but razdalje
med dvema antene je nespremenljiv, zato mislim, zaščito MRF9060 je vse, kar sem lahko do.not zaščito pred self-excitaton? kajne?

nekdo je predlagal, da bi jaz uporaba modulov (ne tranzistor), če je self-excitation, modul ne bo opečen.

hvala za skrb.

Blok diagram svoje nastavitve, bi bilo koristno.

Ali je izhodna frekvenca iz ojačevalnika modula enako kot vhodni frekvence?Ali pa samo nihanje zaradi začne na drugo frekvenco, je prisoten na vnos ojačevalnika?

Če je pozneje primeru, ne more preprosto zatreti to frekvenco z uporabo visoko-Q zarezo filter?

Imam že uporabljali dielectirc filter na vnos ojačevalnika.
vendar Samopobuđivanje je neizogibno na ojačevalnik frequency.right?

navsezadnje, dobičke je malo hign.
o blok shema, jaz ne vem, kako opisati, je uporabljen v spacial repetitor.
je tehnične težave?

Živjo,

eden od načinov za zaščito ojačevalnika, dokler ne najdete razlog za sežiganje je omejiti svoj tok.Potem ste prepričani, da se ne sežge, ki jih samo nihanje.Sedanje omejitve je treba tik nad trenutno je ponavadi od možganov (zbiralec) tokokroga.

Imam nekaj izkušenj s samodejnim kurjenje tranzistorjev MW, tudi s tem varstva, o, je bilo v primeru slabega vzletanja vira (slabo vias).Slaba ozemljitev lahko imajo vsaj dve učinek, zaradi česar ojačevalnik zanihal in preprečevanje stanovanj, da deluje kot ponora toplote, tako da lahko preverite, da je dobro.

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back