O Timequest časa analizatorja

T

trupesh.vasoya

Guest
kako uporabljati analizatorja timequest časovni orodja se lahko kdorkoli povej mi kaj o njem, vse enostaven način ali na primer za vzorec, da ne morem razumeti glede omejitev, ki se uporablja v njej prosim pomagajte mi .... Hvala

Tukaj je preprost Tutorial verjamem vam lahko pomagajo: Hvala.

Hvala hairo, njegovo resnično koristno za mene, ampak moj pravi problem je, v kateri pogoj moramo nastaviti to oviralo pri timequest časa analizatorja, in vse zgleda, če serviser ne bi mogli primerno zasnovo za naprave (FPGA) in smo morali uporabiti timequest za niz, ki omejujejo .. Počakajte na pozitiven odziv .. Hvala,

serviser ne ustreza načrtovanje na napravi (FPGA) in smo morali uporabiti timequest za niz, ki omejujejo
Kako je mogoče uporabiti časovne omejitve uporabo timequest če model ne ustreza za določeno napravo? Ne razumem tega. Če model ne ustreza za določeno napravo FPGA, potem pa preprosto spremenite večje naprave FPGA. Hvala.

da ste popolnoma prav, pravzaprav sem bil malo zmeden v tej temi .... tako da končno vem o timequest časa analizatorja. Hvala za pomoč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back