O PROJEKTNEM ZAŠČITO

T

TERRYWU3

Guest
Dear all:
Želim, da bi poiskali rešitev za zaščito moje strojne ali Firmware
Načine, lahko mislite, so tri:

1.Izbrisati IC oznaka
2.SET ZAŠČITO PRI BURNING MOJ CPU
3.ADD CHECK OZNAKA NA MOJ PROGRAM

IIT, vendar ni zelo dobra ideja
Kdo lahko učiš ME RELATIVNIH INFORMACIJE
Ali pa je ta vrsta Chip .... Prosim povej mi

Res Hvala še enkrat!
MOJ EMAIL: terrywu3 (at) yahoo.com ^ _ ^

Zdravo TERRYWU3,

Odvisno kaj je tvoj hw je točno delaš.Odstranitev oznake čipov ni dobra ideja: Če nekdo izgleda na vašem natisni ga lahko zamisliš, kaj dela, se uporabljajo (jih
bomo le potrebujejo več časa).Varstvo CPU je v glavnem varna.A checkcode (če je mogoče), je bolje.
Kaj menite o izvajanju celotnega projektiranja v veliki FPGA / CPLD in varno it?Ker so (skoraj) ne deli na vašem vozilu, da bi bilo zelo težko videti, kaj počne vaš hw.

Adijo

Brisanje partnumbers ni učinkovito, ker je eden od njih še vedno lahko ogledate v okviru posebnih pogojih osvetlitve po površini odstranitev 1mm.Nastavi zaščito na mikrokrmilniška je bolje.Uporaba FPGA ali cpld's je le varne, kadar ga ne uporabljate serijski maturanca ker serijsko tok mogoče prebrati.najboljša stvar je, da se uporabi predelovalec / logiko, ki omogoča CRC zaščite ali podobno.

Tukaj je nekaj zanimivo branje o Copy Protection v Moderni mikrokontrolerji in kako prekinitev o zaščiti pred kopiranjem.

Copy Protection v Moderni mikrokontrolerji:
www.cl.cam.ac.uk/ ~ sps32/mcu_lock.html

Napadi na varnost v Moderni mikrokontrolerji in Mogoči obrambo (PhD thesis, v razvoju):
www.cl.cam.ac.uk/ ~ sps32/mcu_sec.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back