o HFSS simulacijo rezultat!

S

snowboy

Guest
I simulirati 2-port tranzicije, vendar pa je nekaj narobe z S21 tega prenosa: sem iz 8 prelazov, prvega prehoda in secord pass: S21 je velika, okoli-10dvB. če se v tretje mimo overd, vrednost S21 je-1.3dB, kar je dobro za prehod. ampak od 4 do pass pass 8. S21 je postala večja in večja. od-2.6dB do 7dB ne morem understand.why? po theory.more pass. boljši rezultat simulacije. kdo mi lahko pove razlago? hvala!

hi dont skrbite, da je že večkrat zgodilo, mi je povečalo število prehodov vodijo Δs spremembo dimenzije vašega modela, če težave trajajo povej mi, kaj vaš model?

Ne morem razumeti, da ko pass število povečalo, zato je rezultat slabši S21 bacame kot prej. zakaj?

Hi, ko se je število prehodov povečalo to doesnt meen, da je rešitev bo usklajen, včasih gre za nasprotno smer. boste lahko prilagodili hamidmoghaddas kažejo, povečati število prehodov. dont warry o konvergenčni proces, poglej samo za konvergentne (zadnji adaptivno) končne rezultate.

ya se r pravico tudi dogaja z mano, jaz simulacije najprej s 3 prelazov n tune moj design po zaključku i povečati število prehodov za rezultat konvergence n včasih povzroči izboljšanje n včasih ne, vendar dont zaslužiti slabše n r praktične rezultate blizu rezultatov n včasih bolje, da dont skrbite prikaz konvergence n po tem spremeniti ur design enkrat agin sreče

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back