O Duplexer simulacija v oblikovalca.

B

bigfish

Guest
Sem naredila Duplexer simulacija v oblikovalca. I simuliranimi Rx in Tx filter Filter ločeno frist.Then sem jih kombinirati z Ant pristanišča, sem našla vrnitev izgubo je slabo. Ne vem kako naj Kad je boljši, kdo mi lahko pomaga ? prilogo je moj simulacijo picture.3ku.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

To je zelo dobro simulacijo z enim filtrom, v HFSS, sem "ne dobi krivulja nikoli, I pomeni, da je treba na najboljši preformance za računalnike.
i am upoštevanju, če ste pritrdite HFSS files.thks!

o vaši diplexers simulacija, mislim, da "je pomembno, z odvodom dolžina v enotnem fiters v RX filers, lahko uporabite kot četrtina dolžine na TX F0 in žice tokokrogih za poskusiti.

Moj simulacije je v ANSOFT oblikovalec s krogom. Ni je HFSS simulation.You veš moje pomeni?

Vidim!
kako je okrožni model?i ponavadi uporabiti za simulacijo modelov v ADS zelo enostavno, ne oblikovalec.

Ko design filter, obstaja domneva fiksnih, širokopasovnih output impedance.V Duplexer, dva izhodna vrata obeh prikaz fiksnih, širokopasovnih izhodna impedanca vzporedno z izhodno impedanco na drugi vmesnik.To pomeni, da boste morali Uštinuti na obeh filtrov, da ustrezajo novim izhodna obremenitev, ki jo ima.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back