o dll design

N

newbie_1

Guest
hi, lahko mi pojasnila o dll? in kaj interpolator faze, kako lahko jaz raba interpolator? in bo cenijo dober članek. hvala veliko newbie

Hai arsenal , Ali imate digitalni zamudo zaklenjena članek vezje zanke ali materialov v zvezi z digitalnim DLL, ki se lahko implmented uporabo Verilog ali VHDL simulacijskih orodij v celoti. Prav tako vam lahko pove, katera koli metoda, s katero lahko uporabljam orodje za simulacijo Digital (FPGA ADVANTAGE PRO) vezje izhod dati analogni orodje za simulacijo (Tanner / Tspice) signal vezja vhod ..

[Quote = Blowfish] Hai arsenal , Ali imate digitalni zamudo zaklenjena članek vezje zanke ali materialov v zvezi z digitalnim DLL, ki se lahko implmented uporabo Verilog ali VHDL simulacijskih orodij v celoti. Prav tako vam lahko pove, katera koli metoda, s katero lahko uporabljam orodje za simulacijo Digital (FPGA ADVANTAGE PRO) vezje izhod dati analogni orodje za simulacijo (Tanner / Tspice) signal vezja vhod .. [/quote] hi Blowfish, kot da dll v Verilog model, lahko u se nanašajo na spletni strani vodnik oblikovalcev, lahko tudi u poskusite napisati s pomočjo števcev, in u lahko poskusite priloženo. in po u zaslužiti dll model nato u lahko uporabite spectreVerilog storiti mešano simulacijo signal z ustvarjanjem config pogled.

Jaz sem začetnik. Ali obstaja nekaj dobrih predlogov za dll design? Hvala!: D

Hi arsenal kako lahko uporabite svoj Verilog model dll? Hvala!

[Quote = zgz1983] Hi arsenal, kako lahko uporabite svoj Verilog model dll? Hvala [/quote] u lahko samo uporaba za coz simulacijo daje le vedenjski vzorec gradnikov dll, iz katerih lahko u vedeti, kaj konstruira DLL in kako deluje. hvala arsenal

Hai arzenal, je nekaj napak v Verilog kodo Stanford. Tudi nekaj kode manjkajo v podmodule. Lahko preverite delovanje številka in pošta dobre delovne kodo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back