o današnji tehnologiji

R

raghu_836

Guest
pls pravijo wat je ta tehnologija dan, ki se uporabljajo v procesorje.

dobro vprašanje za vse elektronske inženir
uporabljena tehnologija je cmos tehnologija
svoj ne BJT
Zdaj ni več BJT v čipe, ker MOSFET popolnoma prevladuje v integracijo dela.tako da ni več BJT.
in smo allknow da ima cmos statični poraba energije enaka nič.
thats odgovor.

EETimes nekaj meseci govoril o aktualnih raziskav (IBM Zürich morda) v molekularni flip flops ...

Obstaja možnost za molekularno vrata ...

S tema dvema, lahko ustvarite revolucionarni procesor.Na podlagi velikosti molekule, neverjetno majhne valovne dolžine operacija bi bilo mogoče.

Po mojem mnenju, da je tehnologija na samem vrhu.Too bad Američane, za večino del, ne bodo zaposleni v razvoj ali proizvodnjo izdelkov, če ne bomo v celoti pretvoriti v komunizem, ki je.(konec političnega blurb ... vsake toliko časa sem dejansko povedati v javnosti, kaj verjamem ...)

Identity Eulerjeva wrote:

Too bad Američane, za večino del, ne bodo zaposleni v razvoj ali proizvodnjo izdelkov, če ne bomo v celoti pretvoriti v komunizem, ki je.
(konec političnega blurb ... vsake toliko časa sem dejansko povedati v javnosti, kaj verjamem ...)

newelltech wrote:Identity Eulerjeva wrote:

Too bad Američane, za večino del, ne bodo zaposleni v razvoj ali proizvodnjo izdelkov, če ne bomo v celoti pretvoriti v komunizem, ki je.
(konec političnega blurb ... vsake toliko časa sem dejansko povedati v javnosti, kaj verjamem ...)

the_risk_master wrote:

NO ARGUMENTI HERE>>> OK?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back