nujno - razporeditev na shematic vezje v ADS

N

nassim1

Guest
Spoštovani kolegi,

Sem našel v oglasih na primer, da lahko dobimo shematsko vezje od postavitve ...kakšen jaz ne razumem, kako lahko pridemo in kako lahko dodamo tranzistor, kot je prikazano v priloženi sliki ...

thx vnaprej

M
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo,

Potrebujete vsaj ADS 2008 za to.Ko ste ustvarili vaš izgled boste kliknili na "EMDS"> "komponenta"> "Ustvari / posodobi".

Ko kaj dobiš postavitev komponente v shematično okna, število pristanišč so opredeljene v zagona oknu.

Hi jayce 3390,

hvala za pomoč, vendar me jaz ne razumem, kaj hočeš povedati .. imam ADS 2008 in sem našel EMDS vendar jaz zgraditi vsa vezja, v postavitev z deli po tem poskusu preusmeritev?Kaj pa na primer tranzistor?

thx še enkrat

Transistor deluje naprava potem je na voljo le v ADS shematskimi, design vaše circuint v zagona obliko in določite pristaniščih.
Potem lahko uvozite v shematično oknu.

tranzistor si videl na sliki prihaja iz ADS shematskimi vse komponente v modrem.

Glavna struktura (v rdeči), je bila uvožena iz postavitev, ki jih postopek sem ti rekel pred in po tem bi lahko povezavo vseh komponent (v modri), kjer so bili dani vaš izgled pristaniščih.

ah oki, hvala za pojasnilo ... ampak, kako lahko povežete sestavine v krog?i so pripravili prek (luknjo) v postavitev, kjer se bo povezan komponente?

po tem, bomo v simuliranih shematic cicruit?

thx veliko vnaprej

S klikom na Simulacija v shematično software teči zagon simulacije za uvožene komponente, povezane s simulacijo vezja, ne skrbi za simulacijo procesa.
Samo pripravi postavitev v vrhunec s številom pristanišč, ki ustreza številu povezave boste morali, da vaš komponent.

Via luknja?via luknja se uporablja za priključitev nekaj na tla, če ste v Mikrotrakasta vrstici, jaz ne razumem, povej mi več

Imate opredeliti prek luknje, če je potrebno, se bo vse vaše design uvožene v shematski

thx še enkrat, stvar, jaz ne razumem, je to, jaz pripraviti načrt kako morem pripraviti mesta za povezavo komponente v skladu s priloženo sliko v svojem prvem sporočilu, ker za vsak sestavni del ima svoje mesto schematized za dve točki, kot je določeno v shematic cicruit ..

thx še enkrat

m

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back