nujna pomoč za načrtovanje filtrov z ADS

N

nassim1

Guest
Pozdravljeni, vsak organ,

Jaz sem študent, i potrebo po oblikovanju različnih prepovedi pass filtri struktur (kot microtrip Ukosnica filter, microstrp sklopljene line filter ... itd) na ADS software, ali obstaja kakršno koli pomoč glede tega?

Imam nekaj knjig, ki govori o tem, vendar ne espically podroben postopek .....

THX vnaprej

M

ADS lahko simulirajo filtrov vendar ne bo načrtovanje za vas.Agilent Eagleware lahko sintetiziranje filtre za vas.

THX, vem, da oglasi lahko storim, da vendar Iščem Tutorial ali ročno v doc ali pdf, ki permitt do Udostojati filter in
/ ali celo mixer ....

maj imate da priročnikov?

THX vnaprej

m

Obstaja veliko primerov v ADS \ primeri imenik (ali root \ primeri \ Momentum \ Optimizacija je nekaj dobrih primerov filter kot dobro).Tudi, če imate licence za uporabo modela vodnik (to se imenuje nekaj takega), potem se lahko vpišete v vaš filter specs, in bo ročice iz modela za vas v zaprtih obliki enačba temelji Mikrotrakasta / etc.komponent.Ti ponavadi še vedno treba Uštinuti je nekoliko Momentum, vendar pa je dobro izhodišče.

Srečno!

Sem naložil a Tutorial za vas.Lahko najdete na primer o LP filter.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Dragi masud_809, iamdrew,

Veliko hvala za vašo pomoč ...

obstaja kateri koli točki v Mikrotrakasta pasivni mixer (npr. doide ..)THX a lot in vnaprej,

M

Živjo

I priložena priročniku vrstice za oblikovanje RF / Microwave filtri.

David
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Dragi David,

hvala veliko za vašo pomoč mi pls ..., stori YU so na primer v methology oglasi mehko je Mikrotrakasta mixer kot mixer prstan ...

THX vnaprej

M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back