Novo v programskem potrebujem nasvet

A

anta

Guest
Pozdravljeni vsi ... Imam problem in da bi bilo zelo koristno, če bi mi dal kakšen nasvet ... sem precej nov v programiranju. Imel sem eno ali dve lekciji v preteklosti (C / Java), vendar nisem preveč v to .. Pred kratkim so me prosili, i, da bi program, v katerem naj bi nekatere vrste materiala, dimenzij etc, da bi imeli pomemben cena .. sem zelo pritegnila in bi rad, da ga poskusite .. Problem je, da jaz ne vem kje naj začnem ... V katerem jeziku naj uporabim / GUI / podatkovnih baz itd. Lahko vsakdo izročiti mi koli splošen opis? To bi bilo zelo koristno za mene, hvala u vnaprej

saj imate izpostavljenosti v c in java, lahko kdorkoli, da napišete svoje vloge. če želite gui v svoji vlogi, uporabite java ali VisualBasic.

si lahko prenesete Visual Express C + + brez [url = http://www.microsoft.com/express/] Microsoft Express Home - Visual Studio Express in SQL Server Express, so brezplačna orodja [/url] lahko ustvarite console programe ali gradnjo GUI alternativa, če ne želite, da se vezane na Windows Code:: Bloki [url = http://www.codeblocks.org/] Code:: Bloki [/url] je open source in platforme. Obstaja GUI wxWidgets klic graditelja.

Jaz osebno mislim, da je C # je najboljši jezik za to GUI stvari, vendar se Visual Basic more storiti toliko in oblik oblikovalec je dobro za ti dve. NET jezikov. One lahko uporabite nekaj starejših tech kot temelj okna razredov v C + +. Java.sucks ();

velik problem tako s C # in VB, je pa en tie za platforme Microsoft - to je Ok, če se strinjate svoje sposobnosti, ne bodo prenosljive, da nihče sistemov Microsoft. Treba je omeniti, da je Java platforme, v kolikor izvorne kode sploh ni treba recompiled. Dokler ciljni sistem je Java navidezni stroj eden lahko prenese zbrati datoteke razred in jih vodijo. Jaz ponavadi pisati TCP / IP odjemalec / strežnikov v Java tako resulatant sistemi platforme.

velik problem tako s C # in VB, je pa en tie za platforme Microsoft - to je Ok, če se strinjate svoje sposobnosti, ne bodo prenosljive, da nihče sistemov Microsoft. Treba je omeniti, da je Java platforme, v kolikor izvorne kode sploh ni treba recompiled. Dokler ciljni sistem je Java navidezni stroj eden lahko prenese zbrati datoteke razred in jih vodijo. Jaz ponavadi pisati TCP / IP odjemalec / strežnikov v Java tako resulatant sistemi platforme.
To je delno napačna. One lahko uporabite monodevelop pisati C # programov. To nima vseh tehnologij, ki imajo eno okno, vendar z uporabo nekaj, kar ogroža v vseh platformi s čemer pa se kup stvari, ni dobra rešitev. C # omogoča tudi, da napišete nizko raven stvari, če se tako odločijo, in je LINQ, ki omogoča, da dostop do baze stvari, xml in zbirke s podobno sintakso namesto star način. C # borovimi ogorčicami. enostavno in preprosto. Java GUI razvoja zanič. Tudi IDE za razvoj. NET, tako monodevelop in VS lastne Java IDE, ki niso veliko boljši od notepad + +.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back