non equirriple filter

D

davidwx

Guest
Kot vsi vemo, thet Inverser Chebyshev filter je enak rriples v ustavi band vzrok ni nič pairs.But Hočem vedeti, če sem premakniti mesto zores, lahko dobim bolj strma roll off, čeprav riiples v stopabnd niso enake . najlepša hvala!

Th najstrmejši filter je eliptic filter. V tej filter ste trgovine oster roll-off s končnim zavrnitev. Mimogrede, v vašem primeru, je mogoče povečati Q nekaj sosednjih ničle f3db da bi dobili več zavrnitev

Predlog, ki ga Milad-D bo delovala, če si lahko prenašate ripples v passband.

Th najstrmejši filter je eliptic filter. V tej filter ste trgovine oster roll-off s končnim zavrnitev. Mimogrede, v vašem primeru, je mogoče povečati Q nekaj sosednjih ničle f3db da bi dobili več zavrnitev
ja, prav imaš! Zdaj sem poskusil design 6. Da eliptično filter za izpolnitev mojih spec.But, če želim zmanjšati valovanje v passband čim več, moram povečati naročila filter? Mimogrede, kaj pa GRUOP zamudo? Ali je bil slabši od Čebišova II? Upam, da je zmagal "ne poslabša last Noise Figure in IIP3

Težko je narediti primerjavo splošne skupine zamude za različne vrste filtrov. Razlog za to je, da čeprav za določen filter, da bo eliptičnih imajo najslabši (bolj spremenljiva s frekvenco) skupina zamude značilne za določeno vrsto passband in stopband specifikacije, bo potrebno filter red eliptičnih verjetno nižja. Kot Milad-d navedeno, bo skupina zamudo značilnost eliptičnih še slabši, če boste povečali filter reda. Za zmanjšanje passband valovanje za določeno vrsto passband / stopband velikosti karakteristike, bo filter, da je treba povečati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back