Noise karakterizacija za oscilator (oba obroča in LC)

A

amitbhaiji

Guest
Hi all,
Namesto objavljate kot vprašanje tukaj sem objavljate to sporočilo se bo sklicevala na nekatere razprave o Treperenje faze in hrupa za oba obroča in oscialltor LC oscilator tank, kjer vsak izmed nas lahko delijo tam mnenj v zvezi z istim.
Torej lahko razpravljali
1) Kako Treperenje faze ali hrup prihaja iz slike.kaj vse so razlog za to.
2) Zakaj je faza hrup LC cistern oscilator je manj v primerjavi s
prstan oscilatorja.
3) Kako bi zmanjšali hrup in fazo dobave občutljivost obeh obroč
osciialor in cisterne LC oscilator.
4) Kakšen je učinek Št fazi ringoscillator na skupno Treperenje.
5) Kako sta kratkoročno in dolgoročno Treperenje Treperenje je značilna.
6) Kaj se je razmerje med Treperenje faze in hrup.
in veliko več, da bi razpravljali.
Moja edina ideja je, da bodo delili naše stališče v zvezi z istim.

Amit

1) je glede na naravo LTV v fazi amplitude prenos funkcije redne oblike valovanja.

2) je zato, ker je izhodno valovno je čista sinusoid .... kateri koli drugi oscilator, ki ni čisto sinusoid bo imel veliko od faze hrupa.

3) Bral sem o tem tukaj http://ocw.mit.edu/NR/rdonlyres/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/FDEF3A74-D095-402B -9051-CCB35AEA670B/0/lec12.pdf

4) .....

5) ....

6) Treperenje nima pomena za čisto sinusoidno osc kot LC tipa .... tako za kvadratni val osc ... več fazi hrupa ... ampak je ožje naklon faze hrupa manj za Treperenje v kvadratni val

2) I
don't think so razlog je v valovno ... Če tako XO z izhodno kot čisti sinus ali kvadratnih valov mora imeti različne faze hrupom!
Im 'ne a VCO strokovnjak, ampak mislim, da so različni Q in števila virov hrupa, je pravi odgovor.
Mazz

2) Ali Hajimir
je teza je izkazalo, da LC oscilatorji (sinus) so najnižjo phse hrup ... ker so se o / p vala je čista sine.to je res, glede na vse druge stvari so konstantna v primerjavi s kvadratastimi val oscilatorja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back